Dahlia Moonfire donkerroodblad roze bloem 40 cm Warentuin Natuurlijk Vorige Dahlia Moonfire donkerroodblad roze bloem 40 cm Warentuin Natuurlijk

3 stuks! Citroen geranium Warentuin Natuurlijk

€ 14,99
Op voorraad
SKU
LEVE8149900041626

Citroen geranium Perkplant is een prachtige aanvulling op uw eigen flora en fauna. Hier haalt u dit mooie stukje natuur van Warentuin in huis voor een scherpe prijs! Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant. kleur pot en de sterkte van de geur kan daarom afwijken van de foto.

Citroen geranium Warentuin

De citroen geranium is een makkelijk te onderhouden plant die zowel binnen als buiten kan staan. Het beste is om de plant op een lichte plek te zetten met veel zon en ook regelmatig water te geven. Muggen houden niet van de geur citroen geranium! Makkelijk en snel te bestellen via Warentuin! Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant. kleur pot en de sterkte van de geur kan daarom afwijken van de foto. Leuke en dankbare eenjarige plant, oude bloemen regelmatig verwijderen voor een langere doorbloei.

Meer informatie
Naam 3 stuks! Citroen geranium Warentuin Natuurlijk
SKU LEVE8149900041626
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Levertijd Circa 6 werkdagen (hoge aantallen langere levertijd)
Merk Warentuin Natuurlijk
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Kleur uitgebreid Groen
Standplaats plant Volle zon
Winterhard Plant is niet winterhard
Bladhoudend Sterft in de winter af
Naam planten soort Geranium
Soort plant Eenjarige plant
Type plant Zomerbloeier
Aanbieding 3 Stuks voor de aangeven prijs
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review3 stuks! Citroen geranium Warentuin Natuurlijk
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top