Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

4 speerpunten van Warentuin

<

Daarom kiest u voor Warentuin: de 4 Speerpunten!

Warentuin heeft vier speerpunten waarmee we ons onderscheiden van alle andere online en offline aanbieders in tuinartikelen. En daarom kiest u voor Warentuin!

 

Speerpunt 1: Goedkoopste van Nederland!*

Warentuin is een van de goedkoopste online webshops in tuinartikelen! Warentuin heeft een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Al onze producten zijn van hoogwaardige, veilige en betrouwbare kwaliteit in verhouding tot de beste prijs. Warentuin is daardoor heel scherp geprijsd in onze eigen lijnen tuinmeubelen, potteriekunstkerstbomen en in vele andere productgroepen! Daarnaast bezorgt Warentuin de meeste producten vanaf 50 euro gratis! Vindt u ergens anders artikelen uit ons assortiment toch goedkoper? Dan kunnen wij vaak mee gaan met de prijs. Meer informatie over de goedkoopste van Nederland hier.

 

Speerpunt 2: Vakmensen uit de tuinbranche

De webshop Warentuin is opgericht door vakmensen uit de tuinbranche. Wij hebben passie voor en verstand over onze producten. Naast goede producten is er dus veel vakkennis en ervaring aanwezig. Daardoor kan het personeel van Warentuin en van de Servicepunten/Showrooms u goed adviseren over alle mogelijke facetten van tuininrichting en tuinonderhoud. Meer informatie over ons vakmanschap.

  

Speerpunt 3: Zowel online als offline tekoop

De webshop Warentuin werkt samen met diverse Warentuin Servicepunten/Showrooms, verspreid over heel Nederland. Deze Servicepunten/Showrooms zijn de grootste zelfstandige tuincentra in Nederland. Diverse producten kunt u dus voor aankoop bekijken in deze Warentuin Servicepunten/Showrooms of in onze kerstshows! Bovendien kunt u kiezen of u het online in de webshop besteld, of offline koopt bij één van de Servicepunten/Showrooms. Warentuin werkt als zelfstandig online tuincentrum waardoor het prijspeil, assortiment en de bezorgkosten kunnen verschillen met die van het Warentuin Servicepunten/Showrooms. Meer informatie over de samenwerking tussen online en offline hier.

  

Speerpunt 4: Grootste webshop van de tuinbranche!

De webshop Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland met een assortiment van meer dan 50.000 artikelen. Nog elke week groeit het aanbod tot uiteindelijk een assortiment van meer dan 100.000 tuinartikelen. Ons assortiment bevat vele topmerken en al onze producten zijn van hoogwaardige, veilige en betrouwbare kwaliteit.

 

 

 

Bekijk hier het interview van eigenaar Jeroen Linde met Fonk Shopwatch:

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag