Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Boeketten & Plantenbakjes

Boeketten & Plantenbakjes

Boeketten en plantenbakjes kopen

Een leuk en tegelijkertijd lekker makkelijk en voordelig cadeau dat door iedereen gewaardeerd wordt, is een boeket bloemen of een mooi gevuld plantenbakje. Daarom zijn op deze pagina al onze boeketten en plantenbakjes terug te vinden. Wie ga jij blij maken met een groen presentje uit deze webshop?

4 Product(s)

per pagina

4 Product(s)

per pagina

Een boeket bloemen bestellen


Wie houdt er nu niet van bloemen? Iedereen toch? Helemaal als ze in een mooi boeket zitten. De kleur vrolijkt een interieur meteen op en de geur laat je huis direct heerlijk ruiken. Iemand een bosje bloemen cadeau doen is dus eigenlijk altijd wel een goed plan. Bij Warentuin kun je heel goedkoop een boeket bestellen met verschillende soorten bloemen, maar ook een boeket met alleen maar rozen. Kies bijvoorbeeld rode rozen om aan je partner te geven of oranje om aan je collega te geven. Onze bloemen hebben een vaasgarantie van een week. Ze blijven dus een week vers.

 

 

Een plant of gevulde plantenbak kopen


Wil je iemand liever verrassen met een blijvend cadeau? Kies dan voor een plant of een gevulde plantenbak. Daarmee fleur je in no time iedere ruimte op. Wordt het een groene plant, een bloeiende plant of een plantenbakje met een vetplantje?

 

 

Een gezond cadeau is een plant vaak ook, want wist je al dat sommige planten de luchtkwaliteit kunnen verbeteren? Dit doen ze door diverse giftige stoffen als formaldehyde, benzeen, tolueen, ammonia, trichloorethyleen en xyleen uit de lucht te zuiveren. Deze stoffen worden uitgestoten door elektronische apparaten of komen via je vloerbedekking of meubels in je huis terecht. Er zijn ook planten die op allergenen en schimmels zuiveren en dat is goed nieuws voor mensen die allergisch zijn.

 

De ontvanger heeft geen groene vingers, maar houdt wél van planten? Bestel dan een kunstplant of plantenbakje met kunstbloemen of kunstplanten. Die lijken net echt, maar hebben geen onderhoud nodig. Uiteraard is een nep plant of (gevuld plantenbakje met) nepbloemen ook slim als cadeau voor iemand met een allergie.

 

Hieronder vertelt Sep je meer over zijden en kunststof kunstbloemen en -planten:

 

.

 

Een bestelling plaatsen


Bij Warentuin een gunstig geprijsd en mooi boeket, een fraaie plant of een fleurig gevulde plantenbak als cadeau shoppen kan eigenlijk altijd. Onze webshop kent namelijk geen sluitingstijden. Om het je wat makkelijker te maken, kun je via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op prijs, kleur en bloeiperiode (indien van toepassing). Heb je een keuze gemaakt? Plaats het boeket bloemen, het gevulde plantenbakje dat je wilt kopen of een ander artikel dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Hierna pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Hoe eenvoudig wil je ’t hebben?

 

 

Alvast veel plezier bij het uitkiezen van een vrolijk aardigheidje!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag