Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Mega Outlet

Mega Outlet

Mega Outlet bij Warentuin

Welkom op de Mega Outlet pagina van Warentuin. Hier vind je producten die binnenkort uit de collectie van onze Warentuin Servicepunten verdwijnen en daarom extra voordelig geprijsd zijn. De Mega Outlet producten vliegen bijna sneller onze webshop uit dan we kunnen bijhouden, dus wees er snel bij! Want: op is ook echt op!

Product 1 tot 12 van 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 12 van 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs


Dankzij een unieke samenwerking met acht onafhankelijke tuincentra kan Warentuin alle webshopproducten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Op heel veel A-merken bieden we bovendien een laagsteprijsgarantie. En weet je wat nou zo leuk is? De Mega Outlet producten hebben een nóg lagere prijs!

 

Bij veel andere webshops gaat het bij outlet producten vaak om producten uit een oudere collectie die minder goed bleken te verkopen. Dit geldt niet voor die van Warentuin! Onze outlet producten zijn enkel sterk afgeprijsd, omdat ze plaats moeten maken voor nieuwe producten. Door regelmatig nieuwe producten toe te voegen en op die manier te variëren houden we het namelijk interessant. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou!

 

Over onze outlet prijzen


Omdat onze webshop eens per nacht indexeert en het cachegeheugen niet op elke webbrowser tegelijk update, kan het gebeuren dat de prijs van een bepaald outlet product verkeerd wordt weergegeven. De juiste outlet prijs staat daarom ook altijd vermeld in de productnaam. Komt de verkoopprijs niet overeen met prijs in de productnaam, dan weet je dus dat de verkoopprijs niet klopt. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

 

Altijd veilig bestellen 


Heb je een leuk outlet product gevonden en het in je virtuele winkelwagentje gelegd? Dan hoef je alleen nog maar de bestelprocedure te doorlopen. Die procedure doorlopen is volledig veilig. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen, geeft je die garantie.

 

Ben je na ontvangst van je bestelling toch niet helemaal tevreden? Bij de meeste webshops is het zo dat outlet producten niet geretourneerd kunnen worden, maar dat kan bij ons – onder speciale voorwaarden  – wel!

 

Vragen?


Heb je nog vragen over de producten die in de Mega Outlet worden verkocht? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Een van onze medewerkers zal je doorverbinden met het Warentuin Servicepunt dat het product verkoopt. De mensen daar kunnen je gegarandeerd verder helpen.

 

Veel plezier bij het koopjesjagen! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag