Kat

Kat

Katten benodigdheden online kopen bij Warentuin

Bij Warentuin bestel je kattenspullen gewoon online! We bieden je onder andere een breed assortiment aan kattenvoer, krabpalen, slaapmanden, hangmatten en ander kattenmeubilair. En wist je al dat we alleen goedkope kattenspullen van absolute A-merken verkopen? Zo weet je zeker dat je altijd topkwaliteit krijgt voor een zacht prijsje.

Katten benodigdheden online bestellen bij Warentuin

Bij Warentuin bestel je kattenspullen gewoon online! We bieden je onder andere een breed assortiment aan kattenvoer, krabpalen, slaapmanden, hangmatten en ander kattenmeubilair. En wist je al dat we alleen goedkope kattenspullen van absolute A-merken verkopen? Zo weet je zeker dat je altijd topkwaliteit krijgt voor een zacht prijsje.

Anti-parasitaire middelen en verzorging

Bij Warentuin bieden we je een breed scala aan anti-parasitaire middelen voor katten. Je kunt daarbij denken aan antiparasitaire halsbanden, pipetten en sprays.

Met name in de lente en de zomer, waarin de verspreiding van parasieten groter wordt, loopt je kat een groter risico om in aanraking te komen met bijvoorbeeld vlooien en teken. Omdat vlooien jeuk en irritatie veroorzaken en erg vervelend zijn voor het dier in het algemeen en een tekenbeet zelfs bij zowel je kat als jou als baasje kunnen leiden tot een ernstige ziekte, is het zaak je kat tegen deze en andere parasieten te beschermen. Dat kan dus met behulp van de bij ons verkrijgbare producten.

Droogvoer en natvoer voor je kat

Je kunt bij ons voor je kat zowel droogvoer als natvoer bestellen. We verkopen onder andere producten van Royal Canin en Whiskas

Droogvoer

Je kat droogvoer geven is het gemakkelijkst: je kunt er een beetje van in het etensbakje van je kat doen en hij kan ervan smullen wanneer hij daar zin in heeft. Ook is droogvoer goed voor het gebit van je kat. Doordat hij goed op de brokjes moet kauwen, wordt meteen ook plaque van zijn tanden geschraapt. Verder zijn brokjes gemakkelijk als snack uit te delen en is het voor jou als baasje handig dat brokjes niet alleen in kleine, maar ook in grote zakken verkrijgbaar is.

Natvoer

Door je kat natvoer te geven krijgt hij meteen ook vocht binnen. De variatie aan smaakjes en de intense geur maakt natvoer bovendien aantrekkelijker voor moeilijke eters. Ook als je kat last heeft van tandpijn of een onvolledig gebit heeft, kan natvoer kopen slim zijn: dat is gemakkelijker te kauwen. Vergeet ook niet dat katten carnivoren zijn. Dit betekent dat ze vooral vlees nodig hebben en weinig ander voedsel.

Krabpalen en krabmeubilair

Bij Warentuin zijn heel veel verschillende krabpalen te bestellen. Voor kittens verkopen we bijvoorbeeld speciale kleine krabmeubeltjes. Deze kattenspullen zijn vooral gericht op het spelen en zijn vaak voorzien van diverse kattenspeeltjes. Volwassen katten kunnen hun energie kwijt in de wat grotere krabpalen en na het spelen in een van de vele holletjes gaan liggen slapen. 

Heb je al een krabpaal? Bekijk dan onze andere kattenmeubels waar je kat lekker op kan liggen of zich in kan verstoppen.

Katten benodigdheden shoppen vanuit je luie stoel

Bij Warentuin shoppen kan zelfs vanuit je luie stoel. Je hoeft er namelijk niet eens de deur voor uit! Blader dus desnoods in je pyjama of je huispak door ons brede aanbod aan artikelen en maak een keuze uit alle benodigdheden voor je kat. Elk product dat we verkopen is van de allerhoogste kwaliteit en is toch verrassend gunstig geprijsd. Heb je een keuze gemaakt? Plaats de kattenspullen die je wilt kopen dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Heb je dat gedaan? Dan gaan wij voor je aan de slag: we pakken je order zorgvuldig voor je in en laten hem zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

Naar boven