Overig

Overig

Overige producten voor dieren

Verschillende soorten onderdelen, accessoires en overige spullen die u kunt gebruiken voor uw huisdier!

Overige producten voor huisdieren

Ben je nog op zoek naar wat producten voor jouw (speciale) huisdier? Misschien kan je het dan wel in deze categorie vinden! Zo staan hier bijvoorbeeld producten tussen voor egels, kolibries en reptielen. Producten zoals voederbakken of een juiste bodem voor de vloer van je geliefde huisdier. Neem maar gauw een kijkje.  

Bodemhoes voor draadren

De bodemhoes voor een 6-delige draadren voorkomt graven in de tuin. Zo blijft je tuin netjes en kan je wel je huisdier van de frisse lucht laten genieten. Door de hoes kan je de draadren ook gemakkelijk op je terras plaatsen of in huis. De bodemhoes heeft een opstaande rand waardoor de omgeving rond de draadren veel schoner blijft. Voor wie enkel een terras in de tuin heeft, is dit dus ook een handige aankoop.

CD met vogelgeluiden

Kan je niet genoeg krijgen van het geluid van de vogel? Dan kan je met deze CD met vogelgeluiden erg gaan genieten. Een CD voor een echte vogelliefhebber.

Voerbakken en voer

Elk dier heeft natuurlijk genoeg eten nodig om te overleven, en je leuke huisdier natuurlijk ook. Bij Warentuin hebben we daarom ook verschillende handige voederbakken. Zo hebben we zelfs voederbakken voor egels, papegaaien en kolibries. Daarnaast hebben we ook voer. Bijvoorbeeld voor schildpadden en in de vogel categorie voor allerlei vogels.

Houten ladders

Met een houten ladder in of buiten de vogelkooi kunnen je vogels zich helemaal uitleven. De trap maakt het makkelijk voor je vogels om te verplaatsen naar andere plekken in de kooi of je woonkamer. Hij zorgt voor veel speel- en klimplezier en het is ook nog eens een leuke accessoire. Perfect voor bijvoorbeeld kanaries en parkieten.

Nestmateriaal

Om je tuinvogels te stimuleren om in je tuin te gaan broeden, kan het helpen om nestmateriaal aan te bieden. Wanneer er genoeg nestmateriaal te vinden is, zijn vogels sneller geneigd daar in de buurt een nest te bouwen en te bekleden. Zou je het dus heel leuk vinden om een nestje in je tuin of in de buurt te hebben, dan kan een beetje nestmateriaal achter laten een goede eerste stap zijn.

Voederbal kippen

Een plastic voederbal chickenfun voor kippen. Zoals de naam al doet vermoeden, zullen de kippen het als plezierig ervaren om hier mee te spelen. Deze voederbal stimuleert het speels en natuurlijk scharrelgedrag. U kunt de bal vullen met graan, of een kippensnack en deze in de ren leggen. De kippen zullen er gelijk mee aan de slag gaan.

Producten voor je terrarium

Voor het opvullen van je terrarium heb je eerst wat nodig wat je over de bodem verspreid. Zo verkopen we bij Warentuin terrarium zand. Kalahari zand, het kan eenvoudig worden toegevoegd in het terrarium van jouw reptiel. Door de bruine kleur geeft dit een aangenaam woestijneffect. Uiteraard is het zand niet voorzien van onzuiverheden. Een pluspunt is dat het het graafgedrag stimuleert van je reptiel. Soms moet je wat dingen oppakken uit je terrarium zoals blaadjes en steentjes, dan is het handig om een klauwgrijper te hebben. Deze grijper kan je gebruiken om dit wat gemakkelijker te doen.

 

Zo zijn er dus een hele hoop producten die soms je huisdier comfortabeler maken of de verzorging van je huisdier gemakkelijker maken. Neem dus vooral een kijkje wat voor producten we aanbieden. Wie weet zit er net wat tussen wat je nog heel goed kon gebruiken.

Makkelijk en snel online bestellen

Zitten er de juiste producten voor jou tussen? Dan kan je ze gemakkelijk en snel bij Warentuin bestellen: gewoon achter je laptop op je bank in de woonkamer! Zoek alle producten die je nodig hebt uit en voeg ze toe aan je winkelmandje. Rond je bestelling af en dan gaan wij voor je aan de slag om de producten bij elkaar te zoeken en zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Ideaal toch?

Heb je nog vragen over het bestelproces, of heb je andere vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op! 

Naar boven