Vogel

Vogel

Alles voor je vogel kopen bij Warentuin

Ben je helemaal verzot op vogels en wil je het beste thuis voor hen maken? Op deze pagina van Warentuin staan allemaal producten die je kunt gebruiken voor je vogel!

Speelgoed

De vogels die je bij je thuis in een kooitje houdt, hebben behalve voer ook wat speelgoed nodig. Zorg ervoor dat de vogel zich prettig voelt in zijn of haar kooitje en zich niet hoeft te vervelen. Met wat speelgoed in de kooi kan je vogel zich fijn uitleven en ziet de kooi er meteen een stuk vrolijker uit. In ons assortiment vind je onder meer het volgende speelgoed:

Klimspeelgoed: denk dan aan klimtouwen- en stellages waar je vogel fijn in kan klimmen, klauteren en zitten. Hangspeelgoed: denk dan aan speelgoed waar je vogel lekker in kan (rond)hangen. Schommels: dank dan aan kleurrijke schommels die elke kooi opfleuren en waar je vogel perfect op kan zwieren, Intelligentiespeelgoed: Speelgoed waar je vogel mee getraind kan worden vind je hier. Wij bevelen de Trixie Target Stick ten zeerste aan.

Vogelkooien

Een vogelkooi ofwel een traliekooi is de plek waar je vogel zich comfortabel moet voelen. Traliekooien zijn er in alle soorten en maten. De hoeveelheid en type vogels is belangrijke informatie bij het aanschaffen van de kooi. Zo heb je bijvoorbeeld specifieke vogelkooien zoals een parkietenkooi en een papegaaienkooi die ontworpen zijn naar de noden van het beestje. Voor de tropische en grotere vogels ga je best op zoek naar een volière in plaats van een vogelkooi.

Naar boven