Clusterverlichting & snake

Clusterverlichting & snake

Clusterverlichting bij Warentuin

Met de clusterverlichting van Warentuin is je kerstboom of tuin schitterend verlicht! Honderden LED lichtjes aan één snoer, zó haal je de kerstsfeer in huis! Bestel clusterverlichting snel en eenvoudig bij Warentuin!

Clusterverlichting bij Warentuin

Verdrijf de donkere dagen dankzij de clusterverlichting van Warentuin! Met clusterverlichting haal je in één keer honderden of zelfs duizenden lichtjes in huis, genoeg om elke boom of tuin te versieren! Geen gedoe met meerdere snoeren, dankzij clusterverlichting heb je zo een warme kerstsfeer in huis! Lees snel verder om meer te weten te komen over clusterverlichting en bestel bij Warentuin!

Clusterverlichting

Met clusterverlichting baad je binnen een druk op de knop in het licht, zowel binnen als buiten! Omdat de lampjes zo dicht bij elkaar zitten passen er heel veel LED lampjes op één snoer. Een kleinere boom laat u oplichten met honderden lampjes, een grote boom in de tuin kan je met duizenden lampjes versieren. Zo weet je zeker dat de kerstman je huis niet over het hoofd zal zien! 

Clusterverlichting is bij Warentuin verkrijgbaar in allerlei soorten maten, en soorten verlichting. Zo kan je kiezen voor warm of juist meer helder licht, of verlichting in vele verschillende kleuren. Met clusterverlichting kan je niet alleen je kerstboom doen oplichten, het past bijvoorbeeld ook uitstekend op een deur, raam, schutting of vensterbank. Dankzij de hoge dichtheid van de LED lampjes schijnt de warmte je tegemoet! Bestel clusterverlichting bij Warentuin en haal gezelligheid in huis! 

Warentuin heefft een uitgebreid assoriment van de beste merken clusterverlichting, denk aan Anna's collection, Lumineo en Nampook! Zij zijn al jaren vooraanstaand op het gebied van kerstverlichting en hebben zich toegelegd op de hoogste kwaliteit clusterverlichting, die aan alle hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet! Bij Warentuin combineer je zo hoge kwaliteit met aantrekkelijke prijzen dankzij onze laagste prijsgarantie! 

Micro clusterverlichting

Op zoek naar clusterverlichting maar vind je clusterverliichting misschien te druk en klassieke verlichting te sober? Dan zijn onze microclusters misschien wat voor jou! Net als clusterverlichting hebben microclusters veel lichtjes, maar is het snoer doorgaans langer en is de afstand tussen de lampjes ruimer. De ideale tussenoptie tussen traditionele snoerverlichting en clusterverlichting! Dankzij de microclusters van Warentuin is je kerstboom in een handomdraai feestelijk verlicht! 

Ijspegelverlichting

Als je op zoek bent naar eens wat anders is de ijspegelverlichting van Warentuin leuk om te proberen! De zogenaamde 'icicle lights' lijken net ijspegels, en zijn daarom goed te combineren met al je winterse versiering! Wees creatief, zowel binnen als buiten zijn deze ijspegels een fraaie decoratie! 

Timer en afstandsbediening

Een deel van ons assortiment clusterverlichting en ijspegelverlichting heeft dankzij de timerfunctie extra luxe. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig instellen op welk tijdstip de clusterverlichting aan of uit moet gaan. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat de verlichting de hele nacht brandt als je dat niet wil, of kan je er voor zorgen dat je nooit in het  donker thuis komt. Dat is niet alleen knus en gezellig, maar zo bespaar je tegelijkertijd energie! Kies voor gemak, en bestel clusterverlichting met timer functie! Wil je nog meer luxe? Dan kies je voor de clusterverlichting met afstandsbediening, Bestuur de functies van je clusterverlichting vanuit de luie stoeel! 

 

Eenvoudig gewone streng verlichting bestellen bij Warentuin

Je huis kerstklaar krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Warentuin vul je je virtuele winkelwagen gemakkelijk vanuit de luie stoel. Vergelijk alle opties en kies de verlichting die het beste past bij jouw kerstboom, jouw tuin, jouw balkon, of jouw kamer! Twijfel je ergens over, of heb je een vraag over onze clusterverlichting? Kijk eens bij de veel gestelde vragen, of neem contact op met onze klantenservice, we staan dagelijks voor je klaar! Heb je jouw keuze gemaakt, dan reken je gemakkelijk af, in de meeste gevallen met gratis verzending vanaf 75 euro! Bestel daarom nu snel en voordelig bij Warentuin en geniet van ons grote assortiment! 

Naar boven