Kerst

Leuke kerstspullen kopen? Dat doe je natuurlijk bij Warentuin!

Wat ga jij doen deze Kerst? Ga je lekker weg of blijf je dit jaar thuis? Komt er familie of vier je de feestdagen alleen met je partner en kinderen?

Of je het tijdens de feestdagen nu klein houdt of dan juist flink gaat uitpakken, bij Warentuin vind je gegarandeerd de leukste kerst spullen.

Wat voor kerstboom ga je dit jaar bijvoorbeeld kopen en waarmee ga je deze versieren? Met traditionele of minder traditionele kerstballen waarschijnlijk, maar met wat nog meer?

Wil je naast een kerstboom met kerstballen misschien ook nog een paar leuke kersthuisjes in je huis hebben staan? Iets kerstigs aan de deur hebben hangen misschien?

Trek in ieder geval  je kersttrui aan, ga er eens lekker voor zitten en blader op je gemak door ons brede aanbod. Warentuin verkoopt heel veel leuke en goedkope kerst spullen waar je gegarandeerd meteen van in de juiste kerststemming raakt!

Jouw kerstboom: wordt het een echte of een neppe?

Bij het kopen van een kerstboom zijn er twee opties: of je schaft een echte boom aan of een neppe. Elk van de twee opties heeft zowel voor- als nadelen. Welke je het best kunt kiezen hangt af van wat jij belangrijk vindt.

Voor een groot aantal mensen bestaat er geen enkele twijfel: met Kerst zet je een échte boom in je woonkamer neer, eentje met hars en schors en verse, heerlijk geurende dennennaalden die zo af en toe op de grond vallen, maar daardoor net wat meer sfeer geeft dan een kunstkerstboom.

Veel andere mensen zijn juist heel stellig in hun keuze voor een kunstkerstboom. Een kunstboom is namelijk een duurzame keuze, één waar je jaren moeiteloos van kunt genieten. Moeiteloos, want kunstkerstbomen laten natuurlijk nooit hun naalden vallen. Voor wie allergisch is voor echte kerstbomen, is een kunstboom bovendien een perfect alternatief. En niet geheel onbelangrijk: de kunstkerstbomen van tegenwoordig - dus ook die van ons - zijn bijna niet van echte te onderscheiden!

Kersthuisjes voor een extra kerstig interieur

De vele verschillende kersthuisjes van Lemax, Luville en Dickensville zijn erg gewild bij fervente verzamelaars, maar ook een enkel kersthuisje geeft al net die finishing touch aan je kerstige interieur. Warentuin beschikt dan ook niet van niets over een uitgebreide collectie kersthuisjes om je kerstdorp mee te complementeren of om dat ene saaie hoekje in je interieur mooi mee aan te kleden.

Kerstballen: onmisbare kerstversiering

Kerstballen staan heel leuk in een vaas of op een dienblad als kerstdecoratie, maar worden uiteraard het vaakst in een kerstboom gehangen. Bij Warentuin kun je heel veel verschillende kerstballen kopen. Je kunt onder andere kerstballen bestellen van glas of juist exemplaren van kunststof of hout kopen.

Verder kun je volledige sets met kerstballen bestellen of een paar losse, voor het geval er per ongeluk een aantal kapot zijn gevallen.

Ga je voor een kerstboom met kerstballen in één kleur of liever voor verschillende kleuren kerstballen? Wat het ook wordt, kerstballen zijn wat ons betreft een onmisbare kerstversiering.

Meer kerstversiering voor een nóg groter kerstgevoel

En nu we het toch over kerstversiering hebben: behalve kerstballen, zijn er uiteraard nog veel meer soorten kerstversiering. Wat dacht je bijvoorbeeld van slingers en linten voor in de kerstboom of van guirlandes voor in of om je huis en tuin? Of van een leuke kerstman, grote kerstsokken voor boven de open haard of een vrolijke kerststeker of -tak?

Bij Warentuin bieden we je een breed assortiment aan fraaie kerstsiering, voor binnen én buiten. De keuze is dus reuze – alles voor een nóg groter kerstgevoel! En weet je wat nou zo leuk is? Je betaalt er nooit te veel voor!

Kerstverlichting voor een nóg completer kerstgevoel

Zijn de kerstballen helemaal zoals je ze hebben wil, op de plek waar je ze hebben wil? Is de kerstversiering helemaal naar je zin? Dan is het nu tijd voor de kerstverlichting. Want ga maar na: kerstlampjes voor in de kerstboom, kerstfiguren voor in je tuin of kaarsen voor op de tafel tijdens het kerstdiner: bij Kerst hoort gewoon sfeervolle verlichting!

Sfeervolle kerstverlichting zorgt voor een warme ambiance op die meestal donkere en koude decemberdagen. Niet voor niets maakt kerstverlichting je kerstgevoel nóg completer.

Bij Warentuin kun je kerstverlichting, speciaal voor binnen en buiten bestellen. Ook kun je bij ons verlichting kopen die zowel binnen als buiten te gebruiken is

Zelf iets kerstigs maken of cadeau geven?

Hou je van knutselen en wil je zelf iets maken voor Kerst of dit aan iemand cadeau doen? Ook dan kun je bij Warentuin terecht. Zelf kerstdecoraties maken is niet alleen leuk om te doen, maar levert ook nog eens unieke, persoonlijke kerstcreaties op. Die eigen gemaakte kerstcreaties kun je natuurlijk altijd zelf houden en ergens in je huis plaatsen, maar misschien is weggeven bijzonderder.

Van het verfraaien van theelichtjes en het zelf maken van kersthangers tot alle spulletjes voor het creëren van een fraai kerststukje: alles wat je nodig hebt voor een middagje knutselen is in onze webshop te vinden.

Ben je nog op zoek naar DIY ideetjes of wat inspiratie voor het knutselen van je eigen kerstcreaties? Neem dan eens een kijkje bij onze kerstblogs en -vlogs. Vergeet ook zeker niet om je creatieve uitspattingen op foto's vast te leggen, die foto's te posten op onze socials of ze ons old school te mailen. We zijn heel erg benieuwd!

Alles voor Kerst shop je eenvoudig online!

Bij Warentuin je kerstspullen shoppen is heel eenvoudig! Dat doe je namelijk gewoon thuis vanachter je computer! Hoe vroeg of hoe laat het ook is, de deuren van onze webshop zijn altijd geopend! Blader dus op je gemak door al onze kerst spullen en maak je keuze.

Leg de kerstboom die je wilt kopen, de kerstballen voor in je kerstboom, de kersthuisjes voor onder je kerstboom of een ander kerst artikel vervolgens in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Daarna pakken we je order zorgvuldig voor je in en bezorgen we hem tot aan je deur. Ideaal, toch?

Naar boven