Perk- eenjarige- & kuipplanten

Perk- eenjarige- & kuipplanten

Perkplanten, eenjarige perkplanten en kuipplanten bestellen bij Warentuin

Kies verschillende perk en kuipplanten om uw tuin kleur te geven.

Perkplanten, eenjarige perkplanten en kuipplanten kopen bij Warentuin

Veel mensen zijn op zoek naar planten die het gehele voorjaar en zomer in de tuin of in de plantenbak staan te schitteren. Perkplanten zijn hierin het meest opvallend. Deze mooie opvallende gekleurde bloemen fleuren de tuin en het balkon direct op! Zorg ervoor dat de perkplanten een zonnige standplaats hebben en ruim in de watervoorziening zitten. Wil je perkplanten in een pot zetten, plant de perkplanten in potgrond en leg wat hydrokorrels onderin de pot. Zorg bij voorkeur ook voor een pot met gaten zodat overtollig water eenvoudig kan weglopen.

Eenjarige perkplanten

Met eenjarige perkplanten kun je maandenlang genieten van fantastische zomerbloeiers. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Verfijn eenvoudig je keuze in ons handige menu en vind het perkgoed waar jij gek op bent. Veel verzorging hebben ze niet nodig, je moet ze enkel voldoende water geven. Dan kan jij tot en met de herfst heerlijk van de mooie tuin genieten. Wil jij jouw tuin direct dat echte lente- en zomergevoel geven? Bestel dan snel eenjarige perkplanten die binnen mum van tijd bloeien en jouw tuin een kleurrijke aankleding geven!

Kuipplanten kopen

Kuipplanten zijn de meer tropische heesters of vaste planten die een terras, tuin of balkon fantastisch kunnen sieren. De naam zegt het al, deze planten worden in kuipen of grote potten gekweekt zodat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden. Let wel dat kuipplanten niet winterhard zijn en met vorst naar binnen gehaald moeten worden om schade te voorkomen. Het mooie aan kuipplanten, ook wel ‘terrasplanten’ genoemd, is het exotische. Zo kunnen mensen die niet over een grote tuin beschikken op deze wijze toch van de exotische sfeer van kuipplanten genieten.

Perkplanten online kopen

Heb je een keuze kunnen maken? Super! Plaats dan snel de perkplanten die jij mooi vindt in het digitale winkelmandje. Wij komen binnen enkele dagen jouw perkplanten bij jouw tuin afleveren. Online perkplanten kopen was nog nooit zo makkelijk!

Naar boven