Aardewerk potten

Aardewerk potten

Aardewerken potten online bestellen bij Warentuin

De robuuste uitstraling van aardenwerken potten zorgt ervoor dat deze potten het altijd goed doen. Ieder seizoen voegen we nieuwe potten aan ons assortiment om in te kunnen spelen op de trends. Je kunt bij ons terecht voor kleine aardewerk potten voor je mini-plantjes, maar ook voor grote potten tot ruim 1,5 meter hoog, ben je bij ons aan het juiste adres. Scrol daarom meteen naar beneden, blader door ons aanbod en bestel direct!

Aardewerken potten online kopen bij Warentuin

Elke plant heeft zijn eigen pot die perfect bij hem past. Je kan dan ook moeilijk een aardewerk pot, die geschikt is voor een bepaalde plant, gebruiken voor een andere plant. Zo zijn aardewerk potten voor buiten totaal anders dan aardewerk potten voor binnen. Wil je meer weten over de verschillen van de twee potten? Wij leggen het je graag uit, zodat je de optimale plantenpotten voor jouw bloemen kunt bestellen!

Aardewerkpotten voor buiten

We beginnen met de plantenpotten voor buiten. Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn deze potten geschikt voor buiten. Ze zijn weersbestendig en een mooie decoratie voor in je tuin.

Mica Decorations buiten

De meest voorkomende bloempotten zijn de Mica Decorations buitenpotten. Deze hebben een neutrale kleur, waardoor je ze overal in de tuin kan plaatsen. Bovendien zijn ze gemaakt van terracotta (gebakken klei). De bloempotten zijn poreus, waardoor ze veel water opnemen en het vervolgens door de potwand verdampt. Daardoor komt er sneller verse lucht bij de wortels van de plant, maar krijgt de plant daarentegen wel minder water. Ook hebben wij een groot aanbod aan verschillende Mica Decorations potten, waardoor je in elke grote en maat een bloempot voor jouw plant kan vinden.

MCollections

Daarnaast hebben we verschillende soorten geglazuurde buitenpotten van MCollections. Het grootste voordeel van deze geglazuurde bloempotten, is dat ze erg duurzaam zijn. Ze zijn van een materiaal gemaakt dat goed voor het milieu is. Ook zijn de plantenpotten Uv- en vorstbestendig (tot wel -10ºC) zijn. Verder kunnen ze tegen een stootje en zijn ze weersbestendig. Of het regent, sneeuwt, hard waait of de zon fel schijnt, je plantenpot blijft staan. Perfect dus voor op het terras, bij de voordeur of bij de ingang van je tuin. Sommige plantenpotten zien er chique uit, waarmee je in combinatie met de juiste bloemen, een luxe uitstraling krijgt. Op onze website vind je een groot assortiment aan verschillende geglazuurde plantenpotten, waardoor je de perfecte bloempot voor jouw plant kan kopen. Bovendien kan je ook paren kopen, zodat je in je tuin gelijke plantenpotten hebt.

Aardewerkpotten voor binnen

Planten in je kamer geven een bepaalde sfeer. Ze zorgen ervoor dat je ruimte er iets levendiger uitziet en ze zijn mooie decoratie. Bij ons vind je dan ook de mooiste plantenpotten voor binnen.

Mica Decorations binnen

Ook voor binnen potten heeft Mica Decorations altijd wel iets te bieden. Denk maar aan handige hangpotten, die je overal in je huis kan plaatsen. Of stoere plantenpotten die wel tegen een stootje kunnen, zoals die bloempotten van Era of Tusca. De tweede genoemde heeft vaak een sterke en licht glanzende laag, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Welke ook voor een luxe uitstraling zorgt, zijn de potten van Clemente. Let wel op, deze plantenpotten zijn van Terracotta gemaakt, waardoor de planten veel water nodig hebben. Bovendien zijn de bloempotten van Stef ook ideaal om als decoratie in je huis te hebben. Ze hebben een unieke kleur, waardoor het in elk huishouden wel past.

Floran

Andere leuke bloempotten om als decoratie te gebruiken, zijn de Floran binnenpotten. Ze zijn gemaakt van glas en keramiek en hebben een mooie uitstraling. Daardoor zijn de ideaal voor in elke kamer.

Nampook

Je kan ook andere potten gebruiken voor binnen. Zoals de plantenpotten van Nampook. Deze bloempotten daarentegen hebben een iets rustige en neutralere uitstraling, wat ze ook ideaal maken voor in de kamer. Deze potten zijn gemaakt van kunststof, waardoor je ze makkelijk schoon kunt maken en ze lang meegaan.

TS binnenpotten

Tot slot kan je ook de mooie bloempottenpotten van TS voor binnen gebruiken. Deze zijn vuilafstotend en hebben een natuurlijke uitstraling. Daarnaast vind je in ons assortiment vele verschillende bloempotten, waardoor je een plantpot vindt die in jouw omgeving perfect past. Ook zijn ze in verschillende groottes, waardoor je voor elke plant iets vindt. Of je nu een doorzichtige plantenpot wilt, of juist eentje met een neutrale kleur: we hebben het allemaal!

Plantenpotten online shoppen bij Warentuin

Zoals je ziet, zijn er dus allerlei verschillende soorten bloempotten die je bij ons kan bestellen. Naast verschillende plantenpotten, hebben we in onze webshop ook een groot aanbod aan verschillende tuinmeubels, planten en dierenproducten. Heb je iets gevonden wat je leuk vindt? Dan kan je dat makkelijk en snel vanuit je eigen huis op de bank bestellen! Voeg jouw gewenste producten toe aan je online winkelwagen en als je alles hebt toegevoegd, rond je je bestelling af. Wij zoeken de producten dan bij elkaar en sturen we ze zo snel mogelijk naar jou toe. Makkelijker kan het niet!

Heb je vragen over het bestelproces, of heb je andere vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op!

Naar boven