Schuttingen & hout

Schuttingen & hout

Schuttingen en (tuin)hout bestellen bij Warentuin

Ook als je op zoek bent naar schuttingen en (tuin)hout ben je bij Warentuin aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk terecht voor onder meer volledige schuttingen, tuin- en schuttingdeuren, hekken en poorten, balken en planken en palen. Blader op je gemak door ons assortiment hieronder, maak je keuze en bestel direct!

Filter
Positie
Naam
Prijs
Aflopend sorteren
Weergeven als Foto-tabel Lijst
Artikel 73-96 of 129
24
48
72
24
48
72

Schuttingen en (tuin)hout kopen bij Warentuin

De inrichting van een tuin wordt steeds belangrijker. Een tuin hoeft namelijk allang niet alleen maar meer functioneel, maar mag ook best mooi zijn! Het oog wil immers ook wat. Zoek je een mooie schutting die ook meteen past bij de uitstraling van je tuin? Dan biedt Warentuins aanbod aan schuttingen van duurzaam winterhard hout, aluminium of corten staal zeker uitkomst.

Heb je al een goede schutting staan en hoef je alleen een deel ervan te vervangen? Dan kun je bij ons terecht voor onderdelen als planken, balken en palen.

Schuttingen zijn ideaal voor net wat meer privacy

De beste manier om in je tuin extra privacy te creëren, is door een schutting te kopen en deze op een strategische plek te plaatsen. Bedenk van tevoren goed op welke manier de schutting het best tot zijn recht komt en wat voor jouw tuin de perfecte hoogte is.

Ook het doel is van belang. Wil je ongestoord kunnen zonnen, een speelplek creëren voor je kinderen of je tuin afscheiden van de buren? Stuk voor stuk aan privacy gerelateerde redenen om een stevige schutting aan te schaffen.

Schuttingen zijn ideaal voor net wat meer veiligheid

Behalve om privacyredenen, kun je een schutting ook plaatsen uit veiligheidsoverwegingen. Met bijvoorbeeld een bijzonder hoge schutting geef je aan potentiële inbrekers het signaal af dat het moeilijk zal worden om je tuin 'zomaar' binnen te komen. Een schutting van stevig materiaal laat in dit opzicht een sterkere indruk achter dan een al wat ouder houten hekwerk.

Schuttingen zijn ideaal voor net wat meer bescherming

Een bijzonder hoge schutting van stevig materiaal kan ook helpen bij het beschermen van je tuin tegen de wind. Zorg er in dat geval wel voor dat de schutting stevig in de grond staat. Wil je hier zeker van zijn? Dan kun je onder meer kiezen voor een hout-beton schutting. Het hout zorgt voor een sfeervolle uitstraling en het beton zorgt ervoor dat de schutting gegarandeerd op z'n plek blijft staan.

Schuttingen als eyecatcher

Het leuke van een mooie schutting is dat deze ook een heuse eyecatcher in je tuin kan zijn. Je kunt een schutting helemaal aan laten sluiten bij de stijl van je tuin. Ga je voor een warme houtkleur of kies je liever voor een robuustere cortenstaal look? In onze webshop zijn allerlei verschillende stijlen vertegenwoordigd. Er zit dus vast iets tussen dat helemaal naar jouw smaak is!

Ben jij een echte creatieveling en maak je de schutting liever zelf? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan tuinhout. Je kunt heel veel verschillende soorten tuinhout kopen.

Kant-en-klare schuttingen, verkrijgbaar bij Warentuin

De kant-en-klare schuttingen die je bij Warentuin kunt kopen zijn er in allerlei uitvoeringen en gemaakt van verschillende materialen., met elk hun eigen unieke eigenschappen. Wat de materialen betreft heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Hout,
  • Aluminium en
  • Cortenstaal.

Schutting- en tuindeuren, verkrijgbaar bij Warentuin

Ook de via Warentuin aan te schaffen schutting- en tuindeuren zijn er in allerlei soorten en maten. We verkopen lage schutting- en tuindeuren met een hoogte van 90 cm, maar ook deuren met een hoogte van 2 meter.

Wil je een schuttingdeur bestellen? Meet dan altijd eerst hoe hoog je schutting is en pas daar de maat van de schuttingdeur op aan. Een schuttingdeur kun je bij ons inclusief deurbeslag of exclusief deurbeslag kopen.

Hekken en poorten, verkrijgbaar bij Warentuin

De hekken die je in onze webshop terugvindt zijn allemaal verschillend wat betreft het uiterlijk, de maat en de materialen waaruit ze zijn opgebouwd. Het type hekwerk dat je nodig hebt is uiteraard afhankelijk van de vraag waarvoor je het hek of de poort wil gebruiken.

Gaashekwerk is onder andere geschikt als barrière voor huisdieren of als bescherming voor je gewas en et tuinhekken scherm je je borders, bloemenperk of andere delen van je tuin mooi af.

De poorten die wij verkopen zijn ofwel van hout, ofwel van metaal ofwel van staal. Daarnaast zijn de poorten te bestellen in allerlei verschillende kleuren en verkopen we poortbeslag.

Balken en planken, verkrijgbaar bij Warentuin

Warentuin is ook de plek voor als je op zoek bent naar houten balken. We verkopen onder andere vuren balken, douglas balken, balken van geïmpregneerd hout, eiken balken en hardhouten balken. Hardhouten balken worden veel gebruikt als funderingsbalk voor tuinhuisjes.

Aanverwante producten als balkdragers zijn ook via onze webshop aan te schaffen.

Ben je op zoek naar houten planken voor buiten? Planken voor je schutting of voor andere projecten in de tuin, bijvoorbeeld? Dan zijn onze geïmpregneerde planken echt een aanrader. Onze geïmpregneerde planken zijn behandeld om ervoor te zorgen dat ze lekker lang mee zullen gaan en zijn te bestellen in allerlei soorten en maten.

Palen, verkrijgbaar bij Warentuin

Ben je van plan om lekker in de tuin te gaan klussen? Dan zijn tuinpalen haast onmisbaar. Met tuinpalen maak je namelijk de meest stevige schuttingen en tuinhekken, geheel naar eigen inzicht. Bij Warentuin vind je verschillende soorten en vormen houten tuinpalen. Denk dan bijvoorbeeld aan tuinpalen van hardhout en tuinpalen in een rond model.

Tuinhout voor een schutting, tuinhuis of terras

Ben je op zoek naar hout voor een schutting, tuinhuis of terras? Dan zul je merken dat er op dit gebied tal van mogelijkheden zijn. In onze webshop vind je voor iedere stijl de juiste houtsoort. Van fraaie planken voor het bouwen van een schutting tot mooie planken voor het maken van een vlonder, bij Warentuin vind je een collectie tuinhout die zo uitgebreid is, dat er altijd wel iets van jouw gading bij zal zitten.

Uiteraard is al ons tuinhout dat dit van de beste kwaliteit en vind je in onze webshop ook producten om het hout zo mooi mogelijk te houden. Bij Warentuin vind je alles wat je zoekt om ieder tuinproject tot een succes te maken.

Ervaar ook het gemak van online bestellen

Alle producten die je online bij Warentuin shopt, worden bij je thuis afgeleverd, zonder dat je er zelf voor de deur uit hoeft. En dat gaat snel: meestal wordt een bestelling namelijk al binnen 48 uur verzonden. In veel gevallen is die verzending voor jou ook nog eens gratis: wanneer je voor € 75,- of meer aan bijvoorbeeld schuttingen en bijbehorende producten hebt besteld, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over het bestelproces? Neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen om te zien of ze ertussen staan en dus beantwoord zijn of neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We helpen je graag!

Naar boven