Plantondersteuning

Plantondersteuning

Plantensteunen en bindmaterialen voor planten? Die koop je bij Warentuin!

Op deze plek vind je verschillende stokken, plantensteunen, draden en andere bindmaterialen van diverse A-merken als Nature, Carpentier en Gardena. Al deze producten, gemaakt van natuurlijke materialen of stevig kunststof met metaal zijn door Warentuin speciaal voor jou geselecteerd.

Extra geleiding voor een betere groei

Ook de planten in een ‘natuurlijke’, wilde tuin hebben soms net wat meer geleiding nodig om beter te kunnen groeien. Takken op de juiste manier vastmaken is daarbij heel belangrijk. Het zou namelijk zonde zijn als ze beschadigen. Voor het vastmaken van takken zijn diverse soorten bindmateriaal verkrijgbaar. Voor vrijwel elke toepassing is materiaal beschikbaar. Op die manier kun je een boom of plant precies die ondersteuning geven die hij nodig heeft.

Koppelbare plantensteunen

Met behulp van koppelbare plantensteunen kun je ervoor zorgen dat je bomen en planten niet gaan doorhangen. Door bijvoorbeeld je planten met plantenstokken en rekken te ondersteunen, voorkom je dat ze omwaaien of knakken. De plantensteunen die je bij ons kunt bestellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en allemaal voorzien van een clip. In de vloglaat Sep je zien hoe je een plant het best kunt opbinden.

Rasters en ringen met clip

Heb je planten in je tuin staan die maar een paar takken hebben? Dan is het slim een raster te gebruiken. Door de takken van minder volle planten goed over een raster te verdelen, lijken ze meteen stukken voller. Heb je een bamboehaag in je tuin staan? Kies dan voor ringen met een clip. Deze zijn bijzonder handig voor het bij elkaar houden van je haag.

Klimrekken en rozenbogen

Een klimrek biedt de klimplanten in je tuin een beetje houvast. Met zo’n plat rek aan de muur of een halfrond klimrek rond de regenpijp groeit je plant min of meer vanzelf de juiste richting op. Een rozenboog begeleidt een klimplant of klimroos over een pad in je tuin of over een deur. Bij Warentuin verkopen we klimrekken en bogen in heel veel verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd wel het juiste rek of de beste boog voor jouw klimplant of -roos.

Producten voor de geleiding en ondersteuning van planten bestellen

Bij Warentuin kun je alles voor de geleiding van bomen en planten kopen. Plantensteunen, rasters, ringen, klimrekken, rozenbogen en nog veel meer. Plaats bijvoorbeeld de plantensteunen die je wilt kopen in het virtuele winkelmandje. De rest wijst zich vanzelf. Zodra je jouw bestelling geplaatst hebt, gaan wij voor je aan de slag. Je order wordt snel en, in de meeste gevallen, gratis thuisbezorgd. Voor meer informatie over de bezorgkosten en levertijden ga je naar ‘Productinformatie’.

Naar boven