Stekkers, batterijen & lampbollen

Stekkers, batterijen & lampbollen

Batterijen, losse led lampen en meer kopen bij Warentuin

Ook voor batterijen, losse led lampen, verlengsnoeren, schakelaars, stekkers en andere handigheden voor je tuinverlichting ben je bij Warentuin aan het juiste adres. De producten van merken als Calex, Anna’s Collection en Luxform Lightning zijn van topkwaliteit en toch betaalbaar! 

Batterijen, losse lampen en meer kopen bij Warentuin

Ook voor batterijen, losse led lampen, verlengsnoeren, schakelaars, stekkers en andere handigheden voor je tuinverlichting ben je bij Warentuin aan het juiste adres. De producten van merken als Calex, Anna’s Collection en Luxform Lightning zijn van topkwaliteit en toch betaalbaar! Kijk maar even rond en maak je keuze.

Batterijen

Batterijen zijn niet alleen handige, maar ook onmisbare kleine accu’s voor onder andere je buitenlampen en allerlei elektronische apparaten. Je zou ze eigenlijk standaard in huis moeten hebben. Om ervoor te zorgen dat je altijd een voorraad hebt en nooit mis hoeft te grijpen, bieden we je een breed aanbod aan diverse soorten batterijen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld penlite batterijen en knoopcel batterijen kopen. 

Ben je van plan een elektronisch apparaat te bestellen in onze webshop dan kan je voor een scherp prijsje gemakkelijk je apparaat voorzien van goede batterijen.

Led lampen

Warm, koud, zacht of fel licht, met de losse, moderne led lampen van Warentuin bepaal je zelf welke sfeer je binnen in huis of buiten in je tuin creëert. Je kunt er alle kanten mee op! Als je even door het assortiment scrolt, zal het je wel opvallen dat we onwijs veel verschillende lampen verkopen. Van standaard lampbollen tot lampenbollen met bijzondere vormen of mooie kleuren. Dit komt perfect uit, want al een tijdje is het erg hip om niet meer een lampenkap op te hangen maar juist de lampenbol op zichzelf te laten hangen. In dat geval wil je natuurlijk wel dat deze er een beetje uitspat. En dat doen ze zeker.

Maar er is nog een reden om losse led lampen te kopen: in tegenstelling tot traditionele lampen verbruiken moderne led lampen veel minder stroom. Dit maakt het gebruik van led lampen niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Doordat er minder stroom wordt verbruikt, draagt het gebruik van led lampen namelijk bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Hoe fijn is dat?

Misschien heb je hem al voorbij zien komen in het assortiment, maar bij Warentuin verkopen we ook LED kubussen en ballen. Deze kubus/bal kan je plaatsen waar je wilt. Het leuke is dat de lamp niet alleen wit of geel licht straalt, maar dat hij ook andere kleuren kan aannemen. Met een simpele afstandsbediening kan je kiezen welke kleur de kubus/bal moet schijnen.

Stekkers

Met een stekker kun je een elektrisch apparaat van stroom voorzien of ervoor zorgen dat de binnen- of buitenverlichting werkt. Hou je van reizen, dan kun je bij ons een wereldstekker of reisstekker kopen. Handig voor het opladen van je telefoon of camera in het buitenland. Vind je het leuker om te kamperen in eigen land? Kies dan voor CEE-stekkers, verloopstekkers en contrastekkers: die zorgen voor stroom in je tent of caravan. 

Maar stekers zijn niet alleen handig voor reizen, ook binnenshuis komen ze erg van pas. Soms heb je maar een beperkt aantal stopcontacten in huis of zijn deze stopcontacten lastig te bereiken. Met een stekkerdoos creëer je niet alleen meer aansluitingen tot het stopcontact, je maakt het ook gemakkelijker om je elektrische apparaten op andere plekken aan te sluiten. Je maakt jezelf zo meer mobiel en ook het inrichten van je huis wordt gemakkelijker.

Schakelaars voor binnen- en buitenverlichting

Bij Warentuin zijn diverse soorten schakelaars en timers voor je binnen- en buitenverlichting verkrijgbaar. Deze schakelaars zijn in verschillende kleuren te bestellen. Die kleur lijkt onbelangrijk, maar ook dit detail kan bijdragen aan de sfeer van bijvoorbeeld je woonkamer of de loungeplek je tuin. Zijn de muren wit en heb je een rustige kleur vloer? Kies dan voor witte schakelaars om die rustige sfeer te behouden of kies juist voor een contrasterende, donkere kleur voor een fraai accent.

Een timer is een goede oplossing voor besparing van energie. Je kan de timer instellen om automatisch uit te schakelen wanneer je deze niet gebruikt en juist aan te staan als je deze wel nodig hebt. Heb je het al druk genoeg dan kan het nog wel eens chaotisch worden, een timer is dan ook een erg handige tool.

Jouw producten shop je eenvoudig online

Je hoeft niet meer de deur uit om batterijen, led lampen, stekkers en schakelaars te kopen! Die shop je voortaan gemakkelijk online vanaf je laptop – bij Warentuin. Bekijk ons aanbod op je gemak, plaats de producten van je keuze in je virtuele winkelmandje, doorloop de bestelprocedure en bestel ze direct. Wij zorgen er daarna voor dat je order zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd. 

Heb je toch nog een vraag? Aarzel dan niet, maar neem gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag!

Naar boven