Tuinposters & canvas

Tuinposters & canvas

Tuinposters en canvassen als tuindecoratie bestellen bij Warentuin

Behalve met mooie bloemen kun je ook op andere manieren je tuin kleurrijk en levendig maken. Dit kan bijvoorbeeld door van tuinposters en canvassen op te hangen! Bij Warentuin vind je allerlei verschillende tuinposters en canvassen in allerlei thema's. Weet jij al waar je naar op zoek bent?

Tuinposters en canvassen als tuindecoratie kopen bij Warentuin

Een paar schilderijen of posters aan een saaie wand geven je woonkamer of slaapkamer meteen meer sfeer. Dus waarom niet je tuin ook op die manier opfleuren? Met speciale schilderijen voor buiten, tuinposters of canvassen geef je die ene afschuwelijke blinde muur, dat ene foeilelijke hek of die afgrijselijke schutting tussen jou en je buren in no time een totaal andere uitstraling.

Wat kunnen tuinposters en canvassen zoal voor effect hebben?

Bij Warentuin kun je verschillende posters en canvassen voor in de tuin kopen. Iedere poster geeft een ander effect. Een poster met daarop een doorkijkje brengt meer diepte in je tuin en een canvas met daarop een wijds landschap doet je tuin ruimer lijken. Kun je niet kiezen? Maak je niet druk! Bij ons is iedere tuinposter en/of canvas harstikke goedkoop, dus bestel gewoon alles wat je leuk vindt. Kun je af en toe nog eens wisselen ook!

Tuinposters en canvassen in elk formaat

Vraag je je af of zulke prachtige buitenschilderijen wel in jouw buitenruimte passen? Geen zorgen! Of je nu een mooie grote lap grond bezit, een fraaie stadstuin de jouwe mag noemen of een klein, maar fijn balkon hebt, onze tuinposters en canvassen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten. Je vindt er dus altijd wel een die voor jouw buitenruimte lijkt te zijn gemaakt!

Wat wordt het?

Nu je weet dat de afmetingen van je buitenruimte niets uitmaken, kun je je druk gaan maken om hoe je tuinposters en/of canvassen eruit moeten zien. Worden het posters met prachtige Franse lavendelvelden, ga je voor een poster met daarop een oer-Hollandse koe of wordt het totaal iets anders? De merken Customize-it, All Seasons Posters en Anna's Collection bieden in ieder geval meer dan voldoende keuze.

Andere opties

Wil je je tuin op een andere manier verfraaien dan met tuinposters of buitenschilderijen? Denk dan eens aan:

  • Tuindoeken;
  • Banners of
  • Overige wanddecoratie.

Waar je ook voor kiest, je tuin wordt in ieder geval naar een hoger niveau getild en dat is natuurlijk precies de bedoeling!

Ophangsystemen

Ook vind je handige ophangsystemen waarmee je je canvas en tuinposter kan ophangen. Geef je tuin nog meer kleur aan de hand van verschillende tuinposters en canvas! Hoe decoreer jij je tuin?

Verschillen tussen de tuinposters en canvas

Alle tuinposters en canvas zijn ideaal om in je tuin of schuur op te hangen. De tuinschilderijen en tuindoeken kan je het goed onder een afdakje ophangen. Hun bijnaam is niks voor niks ‘schuttingposters’. De afbeeldingen op de posters blenden perfect in bij je tuin en zorgen voor een mooie maskering van je lelijke schutting. Bovendien is het leuk om een mogelijke illusie te creëren, waarbij je een echt streepje gazon aansluit op het grasland van de poster of dat een stukje vijver laat aansluiten bij de tuinposter.

Ook geniet je binnen met de schilderijen van de rustgevende groene omgeving. Je hoeft ze alleen ergens op te hangen (bijvoorbeeld in je slaap- of woonkamer) en je kan er de hele dag naar kijken. Erg fijn voor elke tuinliefhebber en als het minder lekker weer is!

Canvas en tuinposter ophangen

Je kan op meerdere manieren je canvas en tuinposters ophangen met de ophangsystemen. Voor kleine posters tot ongeveer 150 centimeter, gebruik je kleine ringetjes op de hoeken van de tuinposter. Voor de grotere tuinposters moet je kiezen van één van de volgende systemen:

  • Ringen om de 30 centimeter. Je bindt een touw en je kan de poster voor directe bevestiging op de muur ophangen;
  • Tunnelzoom voor boven en onder. Je steekt een houten lat of buis door de omgeslagen randen van de poster, waardoor je het op de muur kan ophangen;
  • Aluminium frame rondom de poster. Je gebruikt spinhaken om de poster aan het frame te bevestigen;
  • Houten frame. Je niet de poster op een houten frame.

Tuinposters en canvas schoonmaken

Wanneer je tuinposters buiten hangen, kan het gebeuren dat die vies of beschadigd worden. Door de modder, regen of zandkorrels. Wanneer er viezigheid op je posters komt, kan je het met een vochtig doekje en optioneel een sopje schoonmaken. Om te voorkomen dat er tijdens het schoonmaken krassen op je poster komen, is het belangrijk om een zachte doek te gebruiken. Daarnaast moet je, om te voorkomen dat er krassen ontstaan door zandkorrels, de poster vooraf schoonblazen.

Shoppen in je eigen tijd

Bij Warentuin shoppen kan wanneer het jou uitkomt. Onze winkel is namelijk 24 uur per dag geopend. Blader dus op je gemak door onze artikelen. Om het je wat eenvoudiger te maken, kun je via de kolom aan de linkerkant onder meer filteren op merk en vorm. Ben je eruit? Plaats de tuinposters, de canvassen of een ander artikel dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Hierna pakkenwe je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Ideaal, toch?

Heb je vragen over het bestelproces, of heb je andere vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op!

Naar boven