Tuinmeubelonderhoud & opbergen

Tuinmeubelonderhoud & opbergen

Tuinmeubelonderhoud en opbergen met Warentuin

Om jarenlang plezier te kunnen beleven aan de prachtige tuinmeubelen, is het nodig soms wat onderhoud uit te voeren. Daarom bieden wij je verschillende artikelen, waarmee de kleine vormen van schade voorkomen of verholpen kunnen worden. Ook is dit de plek waar je opbergsystemen voor bijvoorbeeld je tuinkussens terug kunt vinden.

Tuinmeubelen opbergen en beschermen? Warentuin helpt!

Je tuinmeubelen wil je natuurlijk in topconditie houden, zodat je er lekker lang van kunt genieten. Daarom kun je bij Warentuin verschillende soorten beschermende tuinmeubelhoezen en kussentassen voor je tuinset en loungeset bestellen. Ook verkopen we allerlei handige opbergboxen voor je tuin- en loungekussens.

Waarom het zo belangrijk is om je tuinkussens apart op te bergen en dus te beschermen? Omdat een beschermhoes voor je tuin- of loungeset je set wel beschermt, maar er toch vocht onder kan komen en de kussens toch vochtig kunnen worden en dus schade kunnen oplopen. Zorg er daarom voor dat de kussens van je tuin- of loungeset altijd apart worden opgeborgen.

Dit kan perfect met onze kussen opberghoezen en kusssen opbergtassen. Onze kussen opberghoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd wel een opberghoes is waarin al jouw kussens passen. Een van de merken opberghoezen die wij verkopen is Nature.  

De kussen opbergtassen die wij aanbieden zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende formaten en van verschillende merken. Wat de merken betreft hebben we bijvoorbeeld opbergtassen van Aquashield en AeroCover.

Kussenhoezen: beschermhoezen voor kussens

Op een mooie tuinset of loungeset kun je alleen of met het hele gezin genieten van bijvoorbeeld een heerlijk lange zomerdag. Waar je bij de aanschaf van zo’n set misschien niet meteen aan denkt zijn de kussens die bij zo'n set horen. Vooral richting het najaar, als het weer slechter wordt, moeten deze kussens worden opgeborgen. Alleen zo bescherm je ze namelijk optimaal tegen regen, hagel en grillig winterweer. Met de kussenhoezen uit ons assortiment is dat opbergen gelukkig zo gebeurd en zijn je kussens beschermd tot het volgende buitenzitseizoen!

Kussentassen voor het goed opbergen van kussens

Je heb het hierboven al voorbij zien komen: in plaats van voor kussenhoezen, kun je ook kiezen voor kussentassen om de kussens van je tuinset of loungeset in op te bergen. Aan de kussentassen zit een handig hengsel, zodat je ze echt als tassen kunt gebruiken. Net als bij een kussenhoes, kunnen ook in een kussentas alle kussen samen worden opgeborgen, zodat je meteen al je kussens bij elkaar hebt en ze altijd eenvoudig en snel terug te vinden zijn.

Kussenboxen als bescherming tegen regen, hagel en sneeuw

De kussens van je reguliere tuinset en de kussens van je luxe loungeset kun je ook tegen regen, hagel en sneeuw (en vuil!) beschermen met behulp van een handige opbergbox voor reguliere tuinkussens of een opbergbox voor luxe loungekussens. Zo’n box is daarnaast ideaal voor wanneer je in je schuur geen plek hebt om je tuin- of loungekussens op te bergen. Je kunt hem namelijk gewoon ergens in je tuin neerzetten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kussens lelijk worden of erger nog: beschadigen. En op het moment dat je je tuinkussens of loungekussens weer nodig hebt, dan heb je ze zo weer tevoorschijn gehaald!

Een box kiezen

Een opbergbox voor tuinkussens of loungekussens is er in diverse varianten. Het is dan ook niet onverstandig eerst te bedenken waar de opbergbox precies komt te staan. Komt de box onder een overkapping of in de garage te staan? Dan kun je er een van wicker kiezen. Wicker is waterafstotend, maar niet 100% waterdicht en heeft daarom ook iets van bescherming nodig. Heb je geen overkapping? Dan is kun je het best een opbergbox van kunststof te kiezen. Kunststof is wél 100% waterdicht en kan dus prima tegen een paar spatjes regen! 

Een opbergbox voor tuinkussens of loungekussens is er verder in diverse maten. Daarom is het handig het aantal tuinkussens of loungekussens te tellen dat in de opbergbox moet kunnen passen. Op deze manier kun je precies bepalen welke box groot genoeg is om echt al je kussens in kwijt te kunnen. Bij Warentuin zijn grote en kleine boxen verkrijgbaar, de voor jou juiste zit er dus ongetwijfeld ook tussen. Tip! Let bij het bestellen goed op de binnenmaat van de box. Alleen zo weet je zeker dat alle kussens erin zullen passen.

Tuinmeubelhoezen beschermt tegen vocht, weer en wind

Met een beetje geluk kun je in het voorjaar en de zomer elke dag in je tuin zitten. Als je tuinmeubels dagelijks worden gebruikt, hoef je ze ook niet steeds af te dekken. Slaat het weer echter om en begint het bijvoorbeeld flink te regenen of hard te waaien? Dan zorgen tuinmeubelhoezen ervoor dat je tuinmeubels hiertegen beschermd zijn. Welke set of losse producten je ook hebt gekocht, je vindt altijd wel een passende beschermhoes. Lekker praktisch!

Tuinmeubelaccessoires: gezelligheid en bescherming

Om je tuin gezellig te maken, je tuinmeubelen een finishing touch te geven en tegelijk te beschermen, zijn er in onze webshop ook tal van tuinmeubelaccessoires te vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan tafellampen, tuintafelkleden en tuintafelkleedklemmen.

En de parasol dan?

Uiteraard zijn we niet vergeten dat ook je parasol bescherming verdient. Heb je er een staan en wil je hem tegen regen en vuil beschermen? Neem dan een kijkje bij onze parasolhoezen. Ga je een parasolhoes kopen voor een staand exemplaar of voor een met een zweefarm?

Heb je nog geen parasol en weet je niet goed wat voor soort parasol je kopen moet? Geen nood! Sep vertelt je in deze vlog alles over stokparasols en in deze vlog alles over zweefparasols.

Tuinmeubelonderhoud om langer van je meubelen te genieten

Met het juiste tuinmeubelonderhoud geniet je langer van je kunststof, wicker of houten tuinmeubelen. Bij Warentuin vind je daarom diverse producten die het schoonmaken en onderhouden van tuinmeubels net even wat gemakkelijker maken. Door tuinmeubelen goed schoon te maken en te onderhouden, zullen ze niet alleen minder snel slijten, het materiaal waarvan de meubelen gemaakt zijn blijft ook langer mooi en dat staat natuurlijk een stuk verzorgder in je tuin of op je balkon. Maar let op! Elk materiaal vraagt om een ander reinigingsproduct. Daarom vind je in ons assortiment aparte reinigingsproducten (bijvoorbeeld van het merk Exotan) voor tuinmeubelen van onder andere kunststof, wicker en hout.

Het gemak van online shoppen

Bij Warentuin shoppen is heel eenvoudig! Dat doe je namelijk gewoon thuis vanachter je computer! Hoe vroeg of hoe laat het ook is, de deuren van onze webshop zijn altijd geopend! Blader dus op je gemak door onze artikelen en maak je keuze. Leg de tuinmeubelhoes die je wilt kopen, de voor jou ideale opbergbox voor je tuinkussens of een ander artikel vervolgens in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Daarna pakken we alles zorgvuldig voor je in en bezorgen we je pakket tot aan je deur. Ideaal, toch?

Naar boven