Diningsets

Met diningsets is het heerlijk dineren in eigen tuin

Met een fijne diningset in de tuin kun je de hele zomer heerlijk dineren in je eigen achtertuin. Vlees van de barbecue, salade uit de moestuin... of gewoon een lekkere maaltijd die binnen in de keuken is bereid. Met voldoende stoelen bij je diningset kan iedereen aanschuiven en een hapje mee eten.

Warentuin heeft een ruim aanbod aan dining sets, stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Verfijn je keuze op materiaal, kleur, prijs en afmeting en vind dé diningset voor jouw tuin.

Een goede, betaalbare diningset kopen? Dat doe je bij Warentuin!

Een diningset is een heerlijke toevoeging aan je tuin als je maar niet genoeg kan krijgen van de buitenlucht. Gezellig samen met je gezin of vrienden dineren terwijl je nog van de laatste zonnestralen kan genieten. Ben je benieuwd naar de mogelijke opties voor je diningset? Lees dan verder, daar zullen we het meer over de materialen en keuzes hebben.

Diningsets lounge, diningsets, barsets

Bij Warentuin bieden verschillende soorten diningsets aan. ‘Normale’ diningsets, lounge diningsets en barsets. Wat zijn de verschillen tussen deze drie? Met ‘normale’ diningset doelen we op simpelweg een tafel met stoelen. Diningset lounge is meer gericht op comfort. De stoelen en soms ook banken die hierbij horen zijn net wat comfortabeler en hebben ook wat gemeen met een loungeset. Als laatste heb je nog de barsets. De naam spreekt aardig voor zichzelf, de tafel is net wat hoger en de stoelen zijn barstoelen. De verschillende diningsets hebben elk weer wat anders en welke je het beste kan kiezen, hangt heel erg van je eigen voorkeuren af.

Materiaal van de diningset

De diningsets zijn in verschillende materialen beschikbaar. Heb je al een beetje bedacht welk materiaal geschikt is en mooi staat in jouw tuin? Je hebt onder andere wicker loungesets, aluminium loungesets en teak en polywood loungesets. Sommige loungesets zijn zelfs gemaakt van een combinatie van materialen voor een speels effect. Genoeg keuze dus. Bedenk goed welke stijl jou aanspreekt, lees onze blogs en bekijk onze vlogs om meer te weten te komen over de diverse voordelen van wicker, aluminium en hout.

Vorm en grootte van de diningset

Als je een diningset gaat uitzoeken, is het handig om van tevoren te bedenken welke vorm en grootte goed op jouw terras of in je tuin past. In onze webshop vind je veel verschillende lengtes en vormen. Er zijn verschillende ronde diningsets te koop, maar ook vierkante en rechthoekige diningsets. Je wilt natuurlijk niet dat je diningset  al te massief overkomt. Heb je beperkte ruimte, schat dan in hoe groot de diningset zal uitvallen.

Combinaties met de diningset

Op de website zie je diningsets van veel verschillende kleuren en materialen. Sommige sets zijn van enkel één kleur of één soort materiaal gemaakt, maar er zitten ook verschillende diningsets tussen die uit combinaties bestaan. Door het combineren van materialen en kleuren kan de diningset wat meer tot leven komen en vaak geeft dit ook een beetje een speels effect. Spreekt dit je aan, kijk dan vooral ook uit naar specifiek deze gecombineerde sets.

Aantal zitplaatsen bij de diningset

De diningsets variëren van grootte en dus ook in het aantal zitplaatsen. Heb je al een idee hoe vaak en met hoe veel je gebruik wil gaan maken van de diningset? Gebruik je de set enkel met een paar mensen of ben je van plan vaker met meerdere vrienden aan de tafel te gaan zitten? Denk hier goed over na zodat je straks niet ineens voor verassingen komt te staan.

Style van de diningset

Nog een keuze waar je voor komt te staan, is voor welke style je wilt gaan. Sommige diningsets hebben meer een moderne look en andere zijn juist klassieker. Welke style past meer bij jou en bij je tuin? Scrol vooral door de diningsets heen en laat je leiden door je gevoel.

Onderhoud van de dinigset

Om je diningset zio lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk dat je de juiste aandacht eraan besteed. Voor de verschillende soorten materialen zijn verschillende onderhoudsproducten. Zoek van tevoren even uit welke producten bij jouw diningset passen. Daarnaast is het verstandig bij sets met kussens om deze op te bergen, bijvoorbeeld in boxen of in hoezen. Wil je hier nog wat meer over horen? Bekijk dan deze vlog op onze website!

Makkelijk en snel online bestellen

Zitten er de juiste producten voor jou tussen? Dan kan je ze gemakkelijk en snel bij Warentuin bestellen: gewoon achter je laptop op je bank in de woonkamer! Zoek alle producten die je nodig hebt uit en voeg ze toe aan je winkelmandje. Rond je bestelling af en dan gaan wij voor je aan de slag om de producten bij elkaar te zoeken en zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Ideaal toch?

Heb je nog vragen over het bestelproces, of heb je andere vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op!

 

Naar boven