Bij de deur

Bij de deur

Mooie decoratie voor bij de deur

Een mooie brievenbus, een deurmat met een leuke spreuk erop en chique naambordjes; de mooiste decoraties voor bij jouw voordeur vind je bij Warentuin. In onze webshop bieden we je een groot assortiment aan verschillende woninginrichtingen bij je deur. Bekijk de producten!

Fraaie en handige decoratie voor bij je voordeur

Ben je net verhuisd en heb je decoratie nodig voor aan of bij je voordeur? Of wil je je (voor)deur een nieuwe look geven? Dan zit je bij Warentuin zeker goed! In ons assortiment vind je een groot aanbod aan verschillende sierlijke en normale brievenbussen, perfect passende deurgordijnen, mooie deurmatten, handige deuraccessoires en chique huisnummers en naambordjes. Met deze praktische accessoires versier je je jouw (voor)deur optimaal en kunnen je gasten er ook van genieten.

Sierlijke en 'gewone' brievenbussen

Wil je liever niet dat de postbode door je tuin naar je voordeur loopt? Dan zijn brievenbussen precies wat je nodig hebt! Monteer de brievenbus naast je tuinhek en de postbode hoeft niet door je tuin te wandelen. Daarmee help je ook de postbode die niet een paar extra stappen moet doen. Met een brievenbus weet je zeker dat de post goed en heel aankomt, in plaats van dat de post gekreukeld is door de deurbrievenbus. In ons assortiment vind je brievenbussen van topmerken zoals Geroba, Perel en Toolland. Deze merken zorgen ervoor dat je brievenbus jarenlang meegaat en je er dus lang van kan genieten. Ook vind je brievenbussen van verschillende kleuren en vormen, zodat je precies de juiste brievenbus kan bestellen!

 

Perfect passende vliegen- en deurgordijnen

Vooral in de zomer kan het gebeuren dat er veel vliegen en ongedierte je huis of appartement inkomen. Met de vliegen- en deurgordijnen voorkom je dit! De deurgordijnen sluiten de deur helemaal van top tot teen af waardoor er geen insecten naar binnen komen. Ook helpen deze vliegengordijnen tegen muggen! Mensen en huisdieren (katten en honden etc.) kunnen er echter wel makkelijk doorheen, omdat de twee helften in het midden vastzitten met klittenband of magneten, die je makkelijk uit elkaar kan trekken. Een echte aanrader voor elk huishouden!

 

Mooie deurmatten

Met een deurmat laat je al je viezigheid van de straat buiten en voorkom je dat je huis vies wordt. Vooral als het regent zijn deurmatten ideaal! In ons assortiment vind je verschillende deurmatten in verschillende vormen en kleuren. Zo vind je deurmatten voor binnen, buiten en voor zowel binnen als buiten. Een deurmat voor binnen herken je meestal doordat ze meestal zachter zijn dan een deurmat voor buiten. Een buitenmat is meestal iets ruwer en heeft meestal ook een soort borstel waarmee je de viezigheid onder je schoenen kan afhalen. Wat ook nog een groot voordeel van een deurmat is, is dat je je gasten een warm welkom geeft. Deurmatten geven namelijk aan dat je huis verzorgd en gezellig is.

 

Handige deuraccessoires

Om de puntjes op de i te zetten bij je deur, kan je het beste deuraccessoires gebruiken. Bij deuraccessoires kan je denken aan een deurbel, deurklopper of een deuropvangbeugel. Het laatste voorkomt ook dat je deur beschadigd raakt als je hem per ongeluk te hard of te snel opent. Bovendien zorgen deuraccessoires voor een gezellige sfeer. Op onze website vind je allerlei verschillende accessoires voor je deur, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Heb jij al iets in gedachten?

 

Chique huisnummers & naambordjes

Is je huisnummerplaat kapot of wil je een nieuwe? In onze webshop vind je een groot assortiment aan verschillende huisnummerbordjes. We hebben de nummers 1-100, zodat je jouw huis een mooi huisnummer kan geven. De huisnummerplaten hebben een neutrale kleur en zijn goed te lezen, zodat ze bij elk huis en in elke omgeving passen.

 

Deurdecoratie bestel je natuurlijk bij Warentuin

Zoals je gezien hebt, hebben we een groot aanbod aan verschillende deurdecoraties zodat jij je (voor)deur optimaal kan versieren. Naast decoratie voor je deur, vind je bij Warentuin ook veel andere dingen, zoals: tuinsets, planten, tuinaankleding, dierproducten en nog veel meer. Bovendien bestel je jouw producten eenvoudig en snel bij Warentuin vanuit je luie stoel. Het werkt als volgt: bekijk ons assortiment en voeg de gewenste producten toe aan je online winkelwagen. Als je alle producten hebt gevonden, rond je je bestelling af. Wij zorgen er dan voor dat jouw producten zo snel mogelijk jouw kant op komen. Makkelijker kan het niet!

Heb je vragen over het bestelproces, of heb je andere vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op!

Naar boven