Elektronica

Elektronica

Alle elektronica die je nodig hebt in je huis, vind je bij Warentuin. In onze webshop hebben we een groot aan verschillende lampen, ventilatoren, beveiliging en nog veel meer. Bekijk het assortiment en bestel snel jouw producten!

Elektronische apparaten

Ben je op zoek naar nieuwe elektronische apparaten voor in je woning? Dan zit je bij ons zeker goed! Bij Warentuin vind je namelijk een groot assortiment aan verschillende elektronica, zodat je precies het juiste vindt. Of je nu opzoek bent naar nieuwe verlichting, gloeilampen, ventilatoren en airco’s, camera’s of waterornamenten, bij Warentuin vind je alles wat perfect is voor je huis. Lees snel verder en ontdek wat we je te bieden hebben!

 

Verlichting

Een lamp hier… Een andere lamp daar… Bij Warentuin hebben we genoeg verlichting waaruit je kan kiezen. Je vindt in ons assortiment veel verschillende soorten lampen, zodat je voor elke kamer de juiste verlichting hebt. Dat helpt immers ook om de juiste sfeer te krijgen.

Zo zorgen hanglampen ervoor dat je kamer een mooi karakter krijgt en zijn ze het middelpunt van je huis. We hebben allerlei soorten en maten hanglampen, zodat je de juiste voor je kamer kan kiezen.

Daarnaast zorgen lampenvoeten ervoor dat je een lamp hoger kan zetten. Handig voor bijvoorbeeld kinderen, om te voorkomen dat ze tegen de hete gloeilamp aankomen, of voor je huisdieren, zodat ze niet zo snel je lamp kapot maken. Ook zorgen deze lampen er natuurlijk voor dat je overal licht hebt.

Ook hebben we veel tafellampen die, zoals je misschien al raadt, geschikt zijn voor tafels. Op onze webshop vind je verschillende gloeilamp, waarmee je ook tijdens het eten de sfeer kan aanpassen. Je vindt ze bovendien in verschillende vormen en maten, zodat ze in elke soort lamp perfect passen. Let wel op, dat als je ze vervangt, dat de oude gloeilamp nog heet kan zijn!

Verder zorgen vloerlampen voor een functionele en stijlvolle verlichting. Deze lampen hebben alleen een stopcontact nodig, dus je kan hem overal zetten waar je wilt. Als je het niet leuk vindt waar hij staat, kan je hem ook makkelijk verplaatsen. Je hebt de volgende soort modellen van de vloerlampen:

  • Het klassieke model, herkenbaar aan een lampenkap, is overal aan te sluiten en zorgt voor een warme verlichting;
  • Een lamp met indirecte verlichting, herkenbaar dat de lamp naar boven is gericht, zorgt voor de perfecte, gezellige sfeer;
  • Met een booglamp, herkenbaar dat het over een tafel of bank hangt, krijg je een goed design-effect.

 

Lampenbollen & energiebollen

Niet alleen voor de tafel hebben we gloeilampen, ook voor andere delen in het huis. Het veelzijdige assortiment aan lampenbollen & energiebollen is namelijk geschikt voor elke woning. We hebben veel verschillende soorten en maten gloeibollen, zodat je de juiste gloeilamp voor de juiste lamp in de juiste kamer vindt. Van ronde gloeilampen tot gekrulde, we hebben het allemaal!

 

Ventilatoren & airco

Felle zon, hoge temperaturen en veel warmte tot in de late uren… Je herkent het vast wel; de zomer. Door global warming, komt het steeds vaker voor dat het (zelfs in Nederland) in de zomermaanden steeds warmer wordt. Het is dan ook ideaal om ventilatoren en airco’s te hebben. Gelukkig hebben we bij Warentuin verschillende ventilatoren, zodat er voor iedereen wat tussen zit! Ook het aanbod aan verschillende airco’s is groot. Zorg goed voor jezelf tijdens de zomer: drink veel en koel goed af, dat voorkomt een zonnesteek.

 

Beveiliging

Bezorgd voor inbrekers? Of wil je graag altijd weten wat er zich afspeelt bij je huis? Of misschien allebei? Dan zijn camera’s als beveiliging precies wat je nodig hebt. Een camera kan je overal plaatsen en kan je goed je huis, tuin en/of kinderen in de gaten houden. Bovendien zorgen camera’s ook dat dieven en inbrekers niet zo snel je huis binnendringen, omdat ze de camera’s zien. Als ze toch zo ver komen, kan je ze makkelijk weer opsporen omdat je de camerabeelden terug kan kijken. Verder kan je met verschillende camera’s de deur beantwoorden, ook al ben je niet thuis. In ons assortiment vind je verschillende camera’s van verschillende topmerken, zodat ze lang meegaan en je ze niet snel hoeft te vervangen.

 

Waterornamenten

Naast mooie verlichtingen en camera’s, hebben we ook prachtige waterornamenten om je kamer op te fleuren. Het grootste voordeel van een waterornament in je kamer hebben is dat het een mooie, rustgevende sfeer geeft. Het stromende water is net een kabbelend beekje, wat ervoor zorgt dat je geest (en dus je lichaam) rustig wordt. Je hersenen ervaren het geluid als rustgevend en normaliseren je gedachten. Het is dan ook niks voor niks dat mensen graag bij een stromende rivier zitten om na te denken. Ideaal dus voor je woonkamer, of voor op het terras in je tuin! Bij Warentuin vind je verschillende waterornamenten om tot rust te komen en je gedachten op een rijtje te brengen.

 

Elektronica bij Warentuin bestellen

Zoals je ziet, vind je bij ons een groot aanbod aan verschillende elektronische apparaten. Bovendien vind je bij Warentuin ook andere producten, zoals tuinsets, planten met bijbehorende potten, dierproducten en nog veel meer. Het voordeel bij ons, is dat je al deze producten makkelijk vanuit thuis op je eigen bank kan bestellen. Bekijk het assortiment en voeg je gewenste producten toe aan je online winkelwagen. Heb je alles gevonden wat je wilt? Rond dan je bestelling af en wij zorgen ervoor dat jouw producten zo snel mogelijk naar jou toe komen. Ideaal, toch?

Heb je vragen over het bestelproces, of heb je andere vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op!

Naar boven