Geuren

Geuren

Geuren

Bent u fan van lekkere geuren in uw huis? Warentuin heeft een groot assortiment aan verschillende soorten geuren!

Geuren

Breng je favoreite geur in huis! Dankzij het grote assoriment van Warentuin vind je altijd de geur die het beste past bij je stemming of bij de tijd van het jaar! Verbloem onfrisse geuren en verschoon de lucht in jouw woning terwijl je het jezelf gemakkelijk en comfortabel maakt. Warentuin heeft een grote collectie geuren, van oliën tot diffusers tot de populaire 'geurchips' van Bolsius!

Als je op zoek bent naar de heerlijkste geuren voor in jouw woning zit je bij Warentuin altijd goed. En je koopt deze geuren ook nog eens goedkoop en eenvoudig online! Dankzij onze handige filter functie vind je bovendien eenvoudig de geur die past bij jouw wensen. Kies een bekend merk zoals Ashleigh & Burwood, Bolsius, Boles d'olor of ga voor het voordelige huismerk van Warentuin! Of filter op basis van kleur of natuurlijk op basis van geur! Omring je door klassieke geuren zoals dennen, hout, jasmijn of lavendel. Of laat je verrassen door geuren als groene thee, lotus of tulp! 

Geur diffusers

Met een geur 'diffuser' oftewel geurverspreider zorg je gemakkelijk voor een frisse lucht die zich goed verspreid door jouw kamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit de populaire True Scents geurverspreiders van Bolsius. Of ga voor de LED diffusers van Ultransmit. Deze kunstzinnige diffusers zijn heel geschikt voor het verdampen van essentiële oliën. Het water in deze diffusers worden door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat en werkt bovendien als LED verlichting. De kleuren van de verlichting lopen op een rustgevende manier in elkaar over, maar kan ook op een kleur vastgezet of helemaal uitgezet worden. Het grote voordeel van geurverspreiders is dat de luchtvochtigheid in je kamer zo op peil wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat de geur lang in je kamer blijft hangen.

Geurolie

Geuroliën zijn een uitstekende manier om een heerlijke geur en atmosfeer in huis te halen. Bij Warentuin vind je de heerlijkste geuren van populaire merken als Ashleigh & Burwood en Boles d'olor. De geuren zijn zeer geconcentreerd waardoor de verpakkingen geurolie vaak lang mee gaan, door de feestelijke verpakkingen zijn deze ook leuk om te geven! Deze geuren zijn gezond voor mensen, zo helpen deze bijvoorbeeld tegen verkoudheid en zorgen deze voor ontspanning. Bovendien zijn deze geuren voor ongedierte juist vaak te heftig!

De meeste geuroliën dienen worden vaak gebruikt in combinatie met een speciale geurlamp. De lampen zorgen door een katalystisch proces ervoor dat de bacteriën en virussen in de kamer uitgeschakeld worden. In ongeveer dertig minuten tijd wordt de lucht in je kamer opgefrist. Op deze manier kunnen ook klachten van allergieën als hooikoorts worden verlicht. 

Bolsius chips

Naast geurkaarsen zijn de zogenaamde waxmelts van Bolsius op dit moment erg populair. In combinatie met een geurbrander laat je deze intense geur chips smelten en komt er een heerlijke geur vrij. Deze geurwax is verkrijgbaar bij Warentuin in meerdere frisse geuren!

Geuren kopen bij Warentuin

Heb je nog een vraag over één van de geuren of geur accessoires van Warentuin? Neem dan contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk bij je terug! De klantenservice van Warentuin is op alle dagen van de week per mail bereikbaar, dus ook in het weekend! We streven er naar je mail uiterlijk binnen 24 uur op te pakken, meestal sneller! Vind je het prettiger om met ons te bellen? Op werkdagen (m.u.v. Feestdagen) zijn we ook telefonisch bereikbaar. Ook voor algemene vragen bijvoorbeeld over het bestelproces, de levertijd of de algemene voorwaarden van Warentuin kan je bij de klantenservice terecht. Of neem eens een kijkje bij de veel gestelde vragen, wie weet vind je daar het antwoord op jouw vraag!

Heb je jouw definitieve keuze gemaakt? Voeg dan het gewenste product / producten toe aan de virtuele winkelwagen. Kies de door jou gewenste betaalmethode en reken eenvoudig je bestelling af, zo vanuit je luie stoel. Wij gaan dan met je bestelling aan de slag en deze wordt vervolgens bij jou aan de deur geleverd. Je hoeft er de deur dus niet voor uit! Handig toch? Bestel je voor meer dan 75 euro dan is de verzending in de meeste gevallen ook nog eens gratis. En door onze laagste prijs garantie weet je bovendien dat je niet te veel betaalt! Profiteer dus van Warentuins scherpe prijs kwaliteit verhouding en bestel goedkoop en gemakkelijk online! 

Naar boven