Kaarsen & lantaarns

Kaarsen & lantaarns

Kaarsen en lantaarns bestellen bij Warentuin

Wat is er nu heerlijker dan in het voorjaar buiten te genieten van mooie kaarsen in een kandelaar of in de winter binnen van heerlijk ruikende geurkaarsen op een plateau? Of in de zomer borrelen tot diep in de nacht terwijl je wordt warm gehouden en verlicht door een knusse lantaarn? Bij Warentuin vind je het grootste assortiment gezellige kaarsen en lantaarns voor lage prijzen! Ontdek onze unieke collectie en bestel goedkoop en eenvoudig online!

Kaarsen en lantaarns kopen bij Warentuin

Met kaarsen en lantaarns voeg je eenvoudig extra licht, kleur en soms ook geur toe aan je inrichting! Of je nu op zoek bent naar meer gezelligheid, een knusse sfeer of misschien wel romantiek, met kaarsen en lantaarns kan je alle kanten op! Bij Warentuin kan je profiteren van ons brede assortiment en onze lage prijzen. Zo koop je bij Warentuin goedkoop en eenvoudig de mooiste kaarsen en lantaarns online!

Een kaars voor de juiste sfeer

Een kaars is misschien wel het meest onmisbare accessoire dat er is. Waarom? Omdat je er een ruimte in no time een stuk aangenamer mee maakt. Denk je aan kaarsen dan denk je namelijk onmiddellijk aan gezelligheid en romantiek. Of je denkt aan rust en warmte. Kaarsen zijn dus hoe dan ook echte sfeermakers! Of steek gezellige kaarsen aan tijdens een borrel met familie of vrienden! Wanneer de temperaturen gaan dalen zorgen kaarsen bovendien voor extra warmte waardoor je de borrel nog even door kan zetten!

Een kaars voor ieder interieur

Bij Warentuin kun je voor elke gelegenheid en ieder interieur kaarsen kopen. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende soorten en maten. Zo kun je gewone kaarsen, maar ook geurkaarsen kopen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een dikke rustieke kaars of een elegante bolkaars? Verder kun je bij ons een doorzichtige lantaarn kopen en daar een kaars in plaatsen. Door de kaars in de lantaarn vervolgens aan te steken creëer je een fraai vlammenspel. Een verlichte lantaarn in je tuin is onder meer ideaal als je ervan houdt in het voorjaar tot ’s avonds laat buiten te zitten.

Onderborden en -schalen

Om veilig gebruik te maken van kaarsen dienen de kaarsen een correcte ondergrond te hebben. Met de onderborden en onderschalen van Warentuin koop je veilige plateaus waar je je kaarsen zonder zorgen aan kunt zetten en uren kunt laten branden!

Outdoor, citronella & fakkels

Naast opties voor je interieur kan je natuurlijk ook met licht en vuur werken buitenshuis. Zo kan je een terras of laan laten oplichten met de fraaie fakkels uit het assortiment van Warentuin. Met fakkels krijgt je buitenomgeving een intiem en stoer karakter! Of maak gebruik van functionele citronella kaarsen, deze geven een geur af die prettig is voor mensen, maar onprettig voor ongedierte! Hierdoor kan je uren buiten vertoeven zonder last te krijgen van ongewenste insecten!

Lantaarns & windlichten

Lantaarns en andere windlichten zijn bij uitstek geschikt om buiten te gebruiken wanneer de zon neer is gegaan. Een lantaarn kan je gebruiken om de weg te vinden in het donker maar natuurlijk ook om je terrastafel buiten te verlichten tijdens een borrel of diner buiten! Met lantaarns ben je altijd goed beschermd tegen vlammen die bijvoorbeeld door de wind kunnen opschieten. Deze sfeermakers zorgen dus ook nog eens voor extra veiligheid!

Kandelaren & Theelicht houders

Naast het gebruik van speciale kaarsplateaus voor bredere kaarsen kan je natuurlijk ook werken met de mooiste kandelaren en speciale theelicht houders. Zo vind je altijd een toepasselijke plek voor jouw verlichting en voeg je een sprankelende woonaccessoire toe aan jouw inrichting! Bij Warentuin vind je bovendien topmerken kandelaren en theelicht houders zoals Bolsius, Countryfield, Decoris en Mica Decorations!

Geurkaarsen

Naast licht en kleur kan ook de perfecte geur een belangrijke reden zijn om een kaars aan te steken. Bij Warentuin vind je een grote collectie van vele honderden verschillende geurkaarsen in allerlei kleuren, maten en natuurlijk geuren. Zo verdwijnen onaangename luchtjes en tover je een heerlijk frisse of juist zwoele geur jouw kamer in! Bij Warentuin vind je alle bekende merken zoals bijvoorbeeld Ashleigh & Burwood, Bolsius, Countryfield, Magic Flame, Nova Nature, Home Society en ook onze extra aantrekkelijk geprijsde Warentuin huismerk collectie!

Wil je meer weten over kaarsen of over knutselen met kaarsen? Kijk dan eens naar de blog en vlog van Warentuin collega Sep, hij vertelt je alles over de verschillende toepassingen van kaarsen waar je misschien nog niet aan had gedacht!

Kaarsen en lantaarns shoppen bij Warentuin

Heb je nog een vraag over één van de kaarsen en lantaarns van Warentuin? Neem dan contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk bij je terug! De klantenservice van Warentuin is op alle dagen van de week per mail bereikbaar, dus ook in het weekend! We streven er naar je mail uiterlijk binnen 24 uur op te pakken, meestal sneller! Vind je het prettiger om met ons te bellen? Op werkdagen (m.u.v. Feestdagen) zijn we ook telefonisch bereikbaar. Ook voor algemene vragen bijvoorbeeld over het bestelproces, de levertijd of de algemene voorwaarden van Warentuin kan je bij de klantenservice terecht. Of neem eens een kijkje bij de veel gestelde vragen, wie weet vind je daar het antwoord op jouw vraag!

Heb je jouw definitieve keuze gemaakt? Voeg dan het gewenste product / producten toe aan de virtuele winkelwagen. Kies de door jou gewenste betaalmethode en reken eenvoudig je bestelling af, zo vanuit je luie stoel. Wij gaan dan met je bestelling aan de slag en deze wordt vervolgens bij jou aan de deur geleverd. Je hoeft er de deur dus niet voor uit! Handig toch? Bestel je voor meer dan 75 euro dan is de verzending in de meeste gevallen ook nog eens gratis. En door onze laagste prijs garantie weet je bovendien dat je niet te veel betaalt! Profiteer dus van Warentuins scherpe prijs kwaliteit verhouding en bestel goedkoop en gemakkelijk online! 

 

Naar boven