Parasols

Parasols

Parasols kopen bij Warentuin

Een parasol koop je voordelig en snel online bij Warentuin. De zon schijnt, je wilt genieten van het heerlijke weer maar er geen zonnesteek oplopen? Een parasol is dan de perfecte oplossing. Bij ons kun je een echt mooie parasol kopen. Op deze pagina vind je alle exemplaren die wij verkopen.

Fraaie, portemonnee-bewuste parasols bestel je natuurlijk bij Warentuin!

Voor fraaie, betaalbare parasols ben je natuurlijk bij Warentuin aan het juiste adres. Een parasol biedt niet alleen beschutting voor de zon, maar maakt je tuininrichting helemaal af. We hebben bij Warentuin parasols in alle kleuren en maten. Daardoor vind je bij ons zeker weten een leuke parasol die perfect in je tuin of op je terras past!

Ontdek eenvoudig welke parasol het best bij jouw tuininrichting past. Heb je het liefst een vierkante parasol, een rechthoekige parasol of een ronde parasol? Zoek je een parasol van een bepaald merk zoals Madison of Borek? Het kan allemaal.

Een groot assortiment aan parasols, voor ieder wel wat!

Bij Warentuin onderscheiden wij drie soorten aan parasols. Er zijn zweefparasols, flexibele stokparasols en handige strandparasols. Lees hieronder meer over de verschillende opties, en over wanneer je het best welke parasol kunt kiezen!

  • Zweefparasols: heb je niet zo veel ruimte voor een onhandige parasolvoet die op de een of andere manier altijd precies in de weg staat? Dan is een zweefparasol de perfecte oplossing. Doordat de voet van de parasol aan de zijkant is gemonteerd kan deze in een hoek worden geplaatst waar je vervolgens geen omkijken meer naar hebt en er ook niet zomaar over kunt vallen. Bovendien kan de zweefparasol op een lange zomerse dag makkelijk met de zon mee worden gedraaid. Er hoeft dus niet met de zware voet getild te worden. Super handig!
  • Stokparasols: stokparasols zijn perfect voor een dagje op een ligbank in de zon in de tuin. Doordat stokparasols compacter zijn dan bijvoorbeeld zweefparasols kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden naar een zonniger plekje in de tuin. Zo loop je altijd de zon tegemoet, maar wél met goeie bescherming tegen verbranden of een zonnesteek!
  • Strandparasols: in Nederland hebben we genoeg stranden om met een strandparasol op stap te gaan. Heerlijk op het warme zand liggen op een zonnige dag, onder een vrolijk gestreepte strandparasol. Doordat strandparasols gemaakt zijn om mee te nemen zijn ze niet alleen in Nederland te gebruiken, maar ook op vakantie!

Als je meer over onze parasols wilt weten kun je een kijkje nemen bij onze vlogs van Sep! Kijk bijvoorbeeld hier voor meer info over stokparasols, of hier voor meer over zweefparasols. Sep heeft ook een handige vlog over hoezen voor parasols gemaakt, kijk daarvoor hier.

Parasols in allerlei vormen

Warentuin heeft een zeer uitgebreid aanbod aan parasols. We bieden ronde, vierkante en rechthoekige parasols aan. Zo kun je precies de vorm vinden die je fijn vindt en die past bij je andere tuinmeubelen.

Het is handig om van tevoren even op te meten hoeveel ruimte je hebt voor je parasol. Vergeet daarbij niet mee te rekenen dat er nog een voet aan vast zit. Een zweefparasol heeft bijvoorbeeld nog een beetje extra ruimte aan de zijkant nodig.

Wat heb je nog meer nodig?

Een parasol staat op zichzelf wat eenzaam. Wat is er dus nog meer nodig om in je tuin een plekje te creëren dat precies bij jouw smaak past? Lees hier wat we je allemaal kunnen bieden, zodat je in een paar stappen heerlijk in je tuin kan genieten van het zomerweer – onder een van onze parasols!

Parasolvoeten

Een parasol staat natuurlijk niet vanzelf rechtop. Kijk daarom altijd goed welke parasolvoet erbij past. Let hierbij op of de parasol en de voet van hetzelfde merk zijn, en anders of erbij staat dat de combinatie goed werkt. Bij twijfel kun je altijd met ons contact opnemen als je het niet zeker weet. We helpen je graag bij je keuze!

Parasolhoezen

Om je parasol te beschermen tegen de wat minder zonnige dagen hebben we parasolhoezen. Zo hoef je niet elke keer te slepen om je parasol droog te houden. Ook hiervoor ben je bij Warentuin aan het juiste adres! Voor elke parasol is er een jasje, in elke maat en vorm, bijvoorbeeld van de merken AeroCover of Nature.

Verlichting en decoratie

Om de sfeer af te maken bieden wij ook parasolverlichting aan. Hiermee kun je je parasol bijvoorbeeld in verschillende kleuren laten oplichten!

Tuinset

Onder een parasol horen leuke tuinmeubelen. Bij Warentuin hebben we een heel breed assortiment aan tuintafels, tuinstoelen, tuinsets, loungesets en nog veel meer leuke producten om in stijl van je tuin te genieten. We bieden je bij Warentuin alles aan om je zithoek zo in te richten zoals je het zelf wilt, natuurlijk met een parasol van jouw keuze erboven!

Barbecues

Bij zon en parasols hoort ook een barbecue! Natuurlijk bieden wij bij Warentuin ook een brede keuze aan barbecues aan. We hebben allerlei verschillende soorten barbecues, zoals kolen, gas maar ook elektrische barbecues en nog veel meer.

Schaduwdoeken

Ga je toch liever voor een schaduwdoek in plaats van een parasol? Ook daarvoor kun je bij Warentuin terecht! Bij ons vind je ook alles wat je hiervoor nodig hebt, van de doeken zelf, tot aan de bouten om ze vast te maken. Daardoor heb je meteen alles in huis om van het zomerweer te genieten.

Bestel jouw parasol eenvoudig online

Wees slim en bestel je parasol en alles wat je er bij nodig hebt online bij Warentuin. Bestellen gaat heel gemakkelijk. Dat doe je namelijk gewoon vanuit je eigen huis, om precies te zijn vanuit je luie stoel! Neem de tijd en bekijk eerst eens rustig wat je mooi vindt. Heb je je keuze gemaakt? Leg alle producten die je wilt kopen dan in je virtuele winkelwagentje en rond je bestelling af. Wij gaan daarna voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je order zo snel mogelijk jouw kant op komt! Ideaal, toch?

Mocht je meer uitleg over het bestelproces willen, kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gewoon contact met ons op!

Naar boven