Schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken van topkwaliteit kopen bij Warentuin

Niets is heerlijker dan in de zomer van de tuin genieten, maar een klein beetje schaduw is daarbij ook niet verkeerd. Daarom kun je bij Warentuin schaduwdoeken kopen van diverse topmerken, zodat je zowel van de zon als van de schaduw kunt genieten op een mooie zomerdag.

Schaduwdoeken online bestellen bij Warentuin

Ben je op zoek naar een eenvoudige, functionele en vooral voordelige manier van schaduw creëren in je tuin? Denk dan eens aan een schaduwdoek. Een schaduwdoek is een doek dat buiten wordt opgehangen en wordt gebruikt om schaduw te maken en bescherming te bieden tegen de zon.

Een schaduwdoek kan waterdoorlatend of juist waterdicht zijn en gecurvde zijden (hol ingesneden zijden) of rechte zijden hebben. Dit laatste heeft te maken met de manier van bevestigen. Een schaduwdoek met gecurvde zijden is het meest standaard en bevestig je alleen aan de hoeken.

Een buitengewoon goed alternatief voor een parasol

Af en toe is een beetje schaduw in de tuin gewenst. Om deze schaduw te creëren kun je ervoor kiezen om een parasol neer te zetten. Een andere optie is echter om een schaduwdoek op te hangen. Schaduwdoeken nemen een stuk minder ruimte in beslag dan een parasol, maar leveren wel het gewenste effect op. 

Een schaduwdoek is gemakkelijk op te hangen en even zo gemakkelijk op te bergen, maar zorgt daarnaast direct voor sfeer in je tuin.

Met een schaduwdoek kun je bovendien helemaal zelf de hoeveelheid schaduw bepalen. Werken met een schaduwdoek is praktisch en op die manier een buitengewoon goed alternatief voor het werken met een parasol.

Enkele algemene voordelen van schaduwdoeken

  • Schaduwdoeken zijn wind- en weerbestendig: je kunt schaduwdoeken dus met een gerust hart de hele zomer buitenlaten hangen;
  • Schaduwdoeken bieden bescherming tegen UV-straling;
  • Schaduwdoeken zijn eenvoudig zelf te bevestigen aan muren of palen;
  • Schaduwdoeken zijn ook te gebruiken op een balkon of dakterras;
  • Schaduwdoeken zijn na de zomer eenvoudig schoon te maken;
  • Schaduwdoeken hebben een moderne uitstraling;
  • Schaduwdoeken zijn een goedkope oplossing voor het creëren van schaduw.

Meest verkochte schaduwdoek? Het harmonica schaduwdoek van Nesling!

Op dit moment zijn de harmonica schaduwdoeken van Nesling de meest verkochte schaduwdoeken. Door het doek open of dicht te schuiven kun je snel wisselen tussen de warmte van de zon of de koelte van het dicht geschoven harmonica schaduwdoek.  

De harmonica Nesling schaduwdoeken zijn met zorg ontworpen en gegarandeerd een product waar je nog lang plezier van zult hebben.

Enkele voordelen van harmonicadoeken van het merk Nesling

  • Een Nesling harmicadoek wordt als complete set geleverd.
  • Een Nesling harmonicadoek geeft verkoeling bij warm weer
  • Een Nesling harmonicadoek beschermt tot 95% tegen schadelijke uv-straling
  • Een Nesling harmonicadoek is gemaakt van schimmelwerend materiaal
  • Een Nesling harmonicadoek is gemakkelijk schoon te maken
  • Een Nesling harmonicadoek is eenvoudig te monteren.

Enkele kenmerken van onze harmonica schaduwdoeken

De harmonica schaduwdoeken die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn uitgerust met RVS zeilogen en worden geleverd met staalkabels. De staalkabels bewegen zich door de zeilogen en daarover schuift het harmonica zonnedoek soepel open en dicht.

Als je bij ons een harmonica schaduwdoek bestelt, ontvang je een compleet pakket bestaande uit het harmonicadoek, spanbeugels, staalkabels, katrollen, baleinen, een koord en een kikker. Je kunt je harmonica schaduwdoek dus direct na ontvangst monteren.

Bestel jouw schaduwdoek eenvoudig online

Wees slim en bestel jouw schaduwdoek online bij Warentuin. Bestellen gaat heel gemakkelijk. Dat doe je namelijk gewoon vanuit je eigen huis, om precies te zijn vanuit je luie stoel! Neem de tijd en bekijk eerst eens rustig wat je mooi vindt. Heb je je keuze gemaakt? Leg alle producten die je precies wil kopen dan in je virtuele winkelwagentje en rond je bestelling af. Wij gaan daarna voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je order zo snel mogelijk jouw kant op komt! Ideaal, toch?

Heb je bijvoorbeeld nog vragen over het plaatsen van een bestelling of is er nog iets anders niet helemaal duidelijk? Neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen of neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice! We helpen je graag!

Naar boven