Zonwering


Zonwering voor dat gewenste beetje schaduw shop je bij Warentuin

Niets is heerlijker dan in de zomer van de tuin genieten, maar een klein beetje schaduw is daarbij ook niet verkeerd. Daarom bieden wij je zonwering van diverse topmerken, zodat je op een mooie zomerdag zowel van de zon als van de schaduw kunt genieten.

Een parasol als zonwering kopen bij Warentuin

Het meest bekende zonweringsproduct is natuurlijk een parasol. Een parasol koop je eenvoudig online bij Warentuin. Behalve dat je kunt kiezen uit allerlei kleuren en maten parasols, kun je ook kiezen uit verschillende soorten parasols. De belangrijkste soorten worden hieronder besproken:

Stokparasols

Bij stokparasols staat de mast (de stok) direct onder het doek. Een voordeel van een stokparasol is het feit dat deze lichter van gewicht is dan een zweefparasol. Een stokparasol is daarom ook gemakkelijker te verplaatsen. Een ander voordeel van een stokparasol is dat deze minder ruimte in beslag neemt en daardoor ideaal is om te gebruiken op een klein terras in je tuin of op een balkon. Een laatste voordeel van een stokparasol is dat deze een minder zware parasolvoet nodig heeft dan een zweefparasol. De stokparasols uit ons assortiment zijn onder andere verkrijgbaar met een verrijdbare voet. Een verrijdbare parasol is uiteraard handig voor het verplaatsen. 

Zweefparasols

Bij zweefparasols staat de mast (de stok) niet direct onder het doek, maar hangt deze aan de zijkant van het doek. Een voordeel van een zweefparasol heeft te maken met het behoud van de ruimte. Omdat het doek naast de stok hangt, staat de parasol niet in de weg. Dat terwijl je toch genoeg schaduw voor over de gehele tuin- of loungeset. Een ander voordeel van een zweefparasol is dat deze naar links, rechts en eventueel ook naar achteren kan kantelen en dat je de parasol dus mee kunt draaien met de stand van de zon, zonder deze eerst te hoeven verplaatsen. Een derde en laatste voordeel van een zweefparasol is dat deze 360 graden te draaien is. Zo is er altijd schaduw, ook als de zon zakt. Ook de zweefparasols uit ons assortiment zijn verkrijgbaar als parasol met verrijdbare voet. Een zweefparasol met verrijdbare voet is ideaal om overal in je tuin schaduw te kunnen creëren.

Parasolvoeten en -hoezen bestellen

Bij een mooie parasol moet je natuurlijk een bijpassende parasolvoet en parasolhoes bestellen.

Parasolvoet

Een goede parasolvoet zorgt ervoor dat jouw parasol bij elke windvlaag stabiel blijft staan en niet uit evenwicht raakt. Er zijn bij Warentuin diverse parasolvoeten verkrijgbaar: parasolvoeten die je kunt vullen met water, parasolvoeten die al gevuld zijn met beton en parasolvoeten met wieltjes. Kortom: in onze webshop is voor ieder wat wils en zijn er genoeg producten om uit te kiezen!

Parasolhoes

Een parasolhoes biedt bescherming tegen onder andere vuil, en vocht. Je wil namelijk natuurlijk niet dat er bijvoorbeeld vogelpoep of boomhars op je parasol lekt en een teveel aan regenwater dat op dan duur in je parasoldoek gaat zitten is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Een hoes voor je parasol zorgt er bovendien voor dat het schadelijke uv-licht van de zon niet meer op uw parasol kan schijnen. Dit maakt dat het doek parasol veel minder snel zal verkleuren in de zon.

Pergola als zonwering kiezen en kopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een pergola in te zetten als zonwering. Een zogeheten pergola zonwering is een type terrasoverkapping dat aan de gevel wordt gemonteerd en smalle staanders aan de voorkant heeft. De staanders zorgen ervoor dat er een zonnedoek kan worden gespannen tussen de gevel en de staanders.

Met het zonnedoek creëer je vervolgens wanneer je maar wil schaduw. Met behulp van de geleiderails rol je het doek eenvoudig zelf uit, en kun je zelf beslissen of en wanneer schaduw wil of niet. 

Schaduwdoeken als goedkope zonwering kopen

Een schaduwdoek als zonwering neemt weinig ruimte in beslag. Het doek bevestig je eenvoudig aan een muur, schutting of paal en klaar ben je! Met deze goedkope zonwering kun je zorgeloos buiten zitten en genieten van het lekkere weer.

Een schaduwdoek is zeer stevig, eenvoudig te reinigen en kan de hele zomer buiten blijven hangen. Een schaduwdoek is over het algemeen een stuk goedkoper maar vrijwel even effectief als een parasol. Dit maakt het de ideale oplossing als je op zoek bent naar een voordelige vorm van zonwering.

Raambekleding en zonneschermen bestellen

Onder de term 'raambekledingvallen alle producten die voor een raam kunnen worden gehangen. Een andere veelgebruikte term hiervoor is 'raamdecoratie'. Vaak wordt gedacht dat alle producten die voor het raam hangen ook als zonwering dienen, maar dat is echt een misverstand. Deze producten zijn geschikt voor het filteren of weren van daglicht in een ruimte, maar meestal niet bestand tegen jarenlange belasting door uv-stralen. 

Decoratieve en privacy creërende functie

Raambekleding voor binnen heeft onder meer een decoratieve functie en geeft een ruimte een bepaalde sfeer. Net als gordijnen kan raambekleding daarnaast zorgen voor wat privacy en een warmtewerende werking hebben.

Warmtewerende functie

De lentes en zomers worden alsmaar warmer en dat vraagt om warmtewerende oplossingen in je huis. Een groot deel van de warmte komt je huis binnen via het zonlicht dat schijnt op het glas van je ramen. Raambekleding die helpt tegen de warmte is daarom een goede manier om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden. Ook dat type raambekleding kun je via onze webshop bestellen.

Partytenten uitzoeken en aanschaffen

Een partytent kun je onder meer als sfeervolle 'onderdakmogelijkheid' gebruiken tijdens een tuinfeest. Partytenten zijn er in alle vormen en maten, maar elk van de tenten die via onze webshop uit te kiezen is, is eenvoudig op te zetten en betaalbaar. 

Bovendien ben je voor de aankleding van je partytent ook bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie tafelversiering, gezellige feestverlichting en handige statafels?

Shoppen vanuit je luie stoel, met je laptop op schoot

Bij Warentuin je zonwering producten shoppen is heel eenvoudig! Dat doe je namelijk gewoon thuis, vanuit je luie stoel en met je laptop op schoot! Hoe vroeg of hoe laat het ook is, de deuren van onze webshop zijn altijd geopend! Blader dus op je gemak door al onze kerst spullen en maak je keuze.

Leg bijvoorbeeld de parasol, parasolvoet, parasolhoes, schaduwdoeken of partytenten die je bij ons wilt kopen vervolgens in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Daarna pakken we je order zorgvuldig voor je in en bezorgen we hem tot aan je deur. Ideaal, toch?

Heb je vragen over het bestelproces zijn er andere onduidelijkheden? Bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact op met een van de medeqwerkers van onze klantenservice. We helpen je uiteraard graag verder.

Naar boven