Gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten 20kg Voerwaarts Vorige Gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten 20kg Voerwaarts

Bio Scharrelgraan 2x 12,5 kg Via Organica

€ 30,09
Niet op voorraad
SKU
DROP8718481093313

Bio Scharrelgraan 2x 12,5 kg Via Organica. Bio Scharrelgraan is een aanvullend voer voor kippen gemaakt van biologische zaden.

Bio Scharrelgraan 2 x12,5kg

Op zoek naar kwaliteitsvoer voor uw kippen en kuikens? Kies dan voor Via Organica. Verkrijgbaar bij Warentuin. Bio scharrelgraan is aanvullend diervoeder voor kippen. Dit gemengde graan bevat geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders. Bio Scharrelgraan is een gemengd graan met gebroken mais en met zonnepitten. Verstrek Bio Scharrelgraan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen. Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit zaden van biologische teelt, uiteraard vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Het ideale voer voor een biologisch ei van uw eigen kippen!

Meer informatie
Naam Bio Scharrelgraan 2x 12,5 kg Via Organica
SKU DROP8718481093313
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Levertijd Hou rekening met 5 werkdagen
Merk Voerwaarts
Lengte in cm 60
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 15
Gewicht in kg 25
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top