0%

Er zijn maar weinig mensen die er niet van houden. Lente, zomer, herfst of winter: kaarsen zorgen altijd voor rust en sfeer aan het interieur. In onderstaande vlog vertelt Sep je meer over de diverse soorten kaarsen die bij Warentuin te bestellen zijn. Ik laat je bovendien zien hoe je heel eenvoudig een stukje kunt maken met wat kaarsen in het midden, eeen onderbord, decoratie stenen en wat andere andere knutselspullen.

Eindeloos variëren met kaarsen

Het leuke van kaarsen is dat er eindeloos mee kan worden gevarieerd. Elk seizoen heeft zijn charme en dat is iets waar qua kleur van de kaars mooi op kan worden ingespeeld. In de lente en de zomer ligt kiezen voor lichte, zonnige kleuren als pastel, wit en beige voor de hand, terwijl je in de winter eerder kiest voor donkere, warme tinten als bruin, bordeauxrood en donkergroen. Warentuin heeft dan ook, alle, maar dan ook echt alle, kleuren kaarsen in huis. Dankzij het brede assortiment kun je elk seizoen weer voor iets anders gaan.

Kaarsen in alle soorten en maten

Populair zijn de reguliere kaarsen van Bolsius, niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende vormen en maten. Daarnaast zijn er bij Warentuin zogeheten metallic kaarsen verkrijgbaar. Metallic kaarsen zijn kaarsen, voorzien van een fraaie glanzende laag. Uiteraard zijn ook deze kaarsen te koop in allerlei soorten en maten. Wil je niet het risico lopen dat er kaarsvet op bijvoorbeeld je tafelblad terecht komt? Gebruik dan een onderbord of maak gebruik van een kaarsenhouder.

Veilige, schone led kaarsen

Verder zijn er in onze webshop ook kaarsen te vinden die niet aangestoken hoeven te worden: de zogeheten ledkaarsen. In de led kaarsen zit een klein ledlampje dat voor de verlichting zorgt. Ideaal voor mensen die wél van kaarsen houden, maar zich geen zorgen willen maken over brandgevaar door open vuur. Led kaarsen werken in de meeste gevallen op batterijen en kun je daardoor op veel plaatsen probleemloos neer te zetten. Ook als je geen fan bent van de rotzooi die druipend kaarsvet kan geven zijn led kaarsen natuurlijk ideaal.

Veiligheidstips bij (het werken met) echte kaarsen

Nog even enkele veiligheidstips: haal bij het maken van een stukje met kaarsen het papier van de kaarsen af. Zorg, bij het combineren van verschillende kaarsen voor dat ze te allen tijde rechtop worden geplaatst. Zet je (een) kaars(en) in een glas? Let er dan op dat er voldoende ruimte tussen het glas en de kaars zit. Blaas echte kaarsen altijd uit voordat je je huis verlaat. Houd echte kaarsen verder uiteraard buiten het bereik van kinderen en huisdieren en pas op met brandbare ondergronden.

Kaarsen

Toch nog vragen?

Heb je na het zien van de vlog toch nog vragen? Geen probleem! Stuur me gewoon even een mailtje via: [email protected]. Ik help je graag! Heb je vragen over het bestellen van kaarsen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. Tot snel!