0%

Veel artikelen werken tegenwoordig op batterijen en dit merk je vooral in de kerstperiode. Accessoires als kersthuisjes en led kaarsen zijn niet verbonden met een snoer en moet je dagelijks opnieuw aan- en uitzetten. Omdat dit vrij onhandig is, is er iets nieuws op de markt gebracht: batterijvervangers, een soort imitatiebatterijen, aangesloten op een draad, die je vervolgens in het stopcontact steekt. In onderstaande vlog leg ik er alles over uit.

Batterijvervangers zijn milieuvriendelijker en kosten besparend

Vooral tijdens de feestdagen kan het zo zijn dat je veel (sfeer)verlichting aan hebt staan. Werkt jouw (sfeer)verlichting in de vorm van kersthuisjes en led kaarsen op batterijen, dan weet je dat die op den duur leeg raken raken en je nieuwe moet kopen. Vooral rond Kerst, als verlichting doorgaans redelijk lang aanstaat, kan dit best een duur grapje worden en verlichting op deze manier lang aan laten is ook niet heel goed voor het milieu.

Tegenwoordig is er daarom iets nieuws op de markt: batterijvervangers. Via onze webshop kun je onder meer batterijvervangers van KSD bestellen. Batterijvervangers moet je zien als een soort adapters, nepbaterijen, aangesloten op een draadje, een kabel. Die kabel zit vast aan de batterij die je nodig hebt voor je (sfeer)verlichting. Om een batterijvervanger te gebruiken, plaats je alle batterijen in de batterijhouder van je verlichting: samen zorgen deze batterijen voor een gesloten stroomcircuit.

Batterijvervanger KSD

Door gebruik fte maken van batterijvervangers verminder je de hoeveelheid batterijen die je moet kopen en weggooien. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart op de lange termijn ook geld. 

Batterijvervangers en lampen op batterijen, verkrijgbaar bij Warentuin:

Nog vragen?

Heb je nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!