0%

Jouw lieve (schoon)vader, bonusvader of tweede vader zou eigenlijk elke dag verwend moeten worden, maar Vaderdag is natuurlijk de meest ideale dag om hem in het zonnetje te zetten en te verrassen met een groot of klein cadeau. Aftershave, sokken en stropdassen doen het altijd goed, maar daar heeft hij er vast al genoeg van. Wil je een keer origineel uit de hoek komen? Maak de grootste superheld in jouw leven dan eens blij met een geschenk(je) uit de webshop van Warentuin. Ter inspiratie volgt hieronder een aantal suggesties.

Gezelligste feestbeest in huis

Houdt jouw (schoon)vader, bonusvader of tweede vader wel van een leuk feestje, maar dan het liefst lekker thuis? Dan maakt een heuse discobal (spiegelbal) maakt hem in dat geval gegarandeerd meteen vrolijk en tovert deze hem direct om tot king of the house!

De spiegeltjes van de spiegelbol van Velleman reflecteren het licht, waardoor de bal de hele woonkamer verlicht. De discobol is bovendien perfect te combineren met discoverlichting. De handige veiligheidsring zorgt ervoor dat de bol extra stevig aan het plafond blijft hangen en de motor zorgt er natuurlijk voor dat de bol kan draaien. 

King of the house én king of the grill

Je kunt het tegenspreken zoveel je wil, maar vooral vaders zijn die niet alleen king of the house, maar vooral ook king of the grill. Met name op Vaderdag wordt hij daarom gegarandeerd heel gelukkig van een barbecuecadeau als de Weber Go Anywhere Barbecue, de LotusGrill rookvrije houtskoolbarbecue en de Maestro Hortus BBQ set.

Weber Go-Anywhere draagbare houtskool barbecue

De Weber Go-Anywhere is een compacte houtskoolbarbecue, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen om, overal mee naar toe te nemen. Verder is de Go-Anywhere perfect als jouw barbecuefanaat net iets kleiner is behuisd dan gemiddeld, maar toch 'alles' wil kunnen doen op een kleinere Weber barbecue als op een Weber barbecue met reguliere afmetingen.

De barbecue is voorzien van een stabiel frame met 4 poten. Het verchroomde bovenste rooster heeft een grilloppervlak van 42 bij 26 centimeter. Daarmee is er genoeg plek om voor 5 personen vlees, groenten of vis te grillen. De kolen plaats je eenvoudig op het hiervoor bestemde aluminium onderste rooster.

Staat de barbecue aan? Dan is de luchttoevoer te controleren met behulp van de 2 regelbare ventilatieroosters. Met de deksel kan een oveneffect worden gecreerd, ideaal is voor het indirect grillen van bijvoorbeeld vlees. 

De Weber Go-Anywhere wordt geleverd met grillrooster.

LotusGrill rookvrije houtskoolbarbecue

Met de LotusGrill rookvrije barbecue kan je (schoon)vader, bonusvader of tweede vader echt overal barbecuen: op het balkon, op de patio, op de boot, de camping en zelfs binnen! De barbecue is binnen 3 minuten gebruiksklaar en is dankzij het feit dat het vet niet op het houtskool kan druppelen ook nog eens rookvrij.

De LotusGrill heeft een ingebouwde, op batterijen werkende ventilator die voor een blaasbalg effect zorgt. De kolen worden hierdoor aangewakkerd en de grill is zeer snel klaar om te gebruiken. Met behulp van de aan/uit-schakelaar kan de luchttoevoer traploos worden geregeld.

De barbecue kan gemakkelijk worden gemonteerd/gedemonteerd. Het grillrooster en de binnenste schaal kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Dankzij de dubbelwandige constructie wordt de buitenste schaal nooit heet en blijft schoon.

Besluit je de LotusGrill bij Warentuin te bestellen om cadeau te kunnen geven, dan wordt geleverd deze geleverd inclusief handige opbergtas en 4 batterijen voor de ventilator.

Maestro Hortus 3-delige BBQ kookgereedschapsset 

De Maestro Hortus 3-delige BBQ kookgereedschapsset bestaat uit een barbecue tang, barbecue vork en een barbecue spatel, de drie handigste tools in één set om gemakkelijk te kunnen barbecueën. De tools zijn gemaakt van RVS en aluminium en daarom na gebruik ook heel eenvoudig schoon te maken dus!

Met de tang kunnen worstjes of knapperige groenten op de barbecue worden gelegd, met de vork kan een stuk vlees worden omgedraaid of op een bord worden gelegd en met spatel kunnen hamburgers worden omgedraaid. Kortom, met deze barbecue set kan je (schoon)vader, bonsvader of tweede vader alle kanten op en is dus onmisbaar!

Bourgondische genieter

Je hebt ook (schoon)vaders, bonusvaders en tweede vaders die houden van het Bourgondische leven en ’s avonds graag een lekker glaasje wijn drinken. Ook voor hen zijn bij ons originele cadeaus te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wandkast voor wijn van metaal en glas of het ronde wandrek van metaal en hout voor wijn van SID Collection?

Fervent tuinierder

Is jouw (schoon)vader, bonusvader of tweede vader altijd in de tuin te vinden? Dan is tuingereedschap of een ander soort hulpmiddel dat hij in de tuin kan gebruiken echt iets voor hem.

Wat betreft tuingereedschap kun je denken aan een elektrische snoeizaag, een sproeier en een grasschaar.

Wat betreft tuinhulpmiddel valt niet alleen te denken aan een riem met lussen en zakken voor zijn tuingereedschap, maar ook aan een regenton of een ander bewateringssysteem, een kruiwagen en een een ladder.

Voor hemzelf kun je denken aan een paar waterdichre tuinlaarzen, een paar beschermende tuinhandschoenen en een paar veilige kniebeschermers .

Enkele originele Vaderdag cadeaus, verkrijgbaar bij Warentuin:

Jouw Vaderdag cadeau online shoppen

Shop je jouw Vaderdag cadeau online bij Warentuin, dan kun je profiteren van het gemak dat dit thuis wordt gestuurd. Je bent dus geen tijd kwijt met naar de winkel gaan, maar kunt alle tijd steken in het uitzoeken van hét allerleukste of allermooiste presentje, maar ook 100% origineelste presentje. Gelukkig ken de grootste superheld in jouw leven als geen ander en is de kans dus vrij groot dat wat je hebt uitgezocht in de smaak zal vallen. 

Heb je nog vragen over een van de in de blog genoemde Vaderdag cadeaus? Stuur me dan gewoon even een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. We helpen je graag verder.