0%

Het is vast heel herkenbaar: je bent net verhuisd en hebt alles mooi voor elkaar, maar toch mist er iets. Het mag wel wat gezelliger, want dan zit je 's avonds toch net wat lekkerder op je nieuwe bank. De oplossing is heel eenvoudig. Met bijvoorbeeld een paar mooie sierkussens, tapijten en kleden van heerlijk zacht materiaal geef je je nieuwe stekkie in no time een knussere uitstraling. Ik laat je in onderstaande vlog weten en zien wat er bij Warentuin aan dit soort artikelen verkrijgbaar is. Daarnaast geef ik je een aantal handige tips over het stijlvol decoreren van het interieur. Veel kijkplezier!

Aan de slag met het gezellig maken van je interieur: dierenvachten en -vellen

Helemaal enthousiast geworden en zin om aan de slag te gaan met het eigen interieur? Dat treft! Het assortiment van Warentuin biedt genoeg opties om bijvoorbeeld je woonkamer te verfraaien met al die warme kleden, tapijten en kussens.  

In de vlog zijn allereerst verschillende nep dierenvachten en -vellen te zien. Je kunt die vachten op de grond leggen, maar ze staan ook heel leuk als dekentje over je bank. De schapenvachten en konijnen- en haasvellen zijn allemaal gemaakt van imitatiemateriaal. Hiermee hebben we er niet alleen voor gezorgd dat veel dierenleed is voorkomen, maar ook dat de vachten en vellen betaalbaar zijn gebleven. Echte dierenvachten en -vellen zijn namelijk stukken duurder dan de nep exemplaren.

Variëren met sfeermakers: grote kleden en tapijten

Vervolgens vertelt Sep meer over de verschillende grote kleden en tapijten die bij Warentuin verkrijbaar zijn. Ook deze sfeermakers zijn er in allerlei kleuren, maten en vormen. De pluizige kleden die we hebben zijn bijvoorbeeld geschikt om op de grond te leggen en zien er niet alleen leuk uit, maar voelen ook nog eens lekker warm aan je voeten. Ideaal voor tijdens die koude winterdagen.  Verder kun je deze kleden als een dekentje over de bank te draperen, om 's avonds lekker in weg te kruipen. De tapijten in onze webshop zijn voor buitengebruik en zijn over het algemeen wat moderner en strakker. 

Aankleden van je bank: sierkussens en kleine kleden

Ten slotte is te zien hoe Sep een bank aankleedt door er meerdere kussens en kleine kleden op te leggen. Door basiskleuren als wit en zwart te combineren met oranje, krijgt het geheel een speels tintje en maak je van je bank ineens een echte eyecatcher. Het assortiment woonkussens bewijst bijvoorbeeld dat Warentuin kussens heeft voor elk type interieur. En dat is maar goed ook, want niemand heeft precies dezelfde smaak en af en toe een keer een ander kussen is natuurlijk altijd leuk. 

Kussentjes, tapijten en kleden

Nog vragen?

Heb je nog vragen over een van de producten die in de blog aan bod zijn gekomen? Geen punt! Stuur me gewoon even een mailtje via: sep@warentuin.nl. Ik beantwoord ze graag. Wil je een van de producten bestellen, maar loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.