Sfeerwereld

Balkonbakken beplanten
Kluswereld Plantenwereld Sfeerwereld Pottenwereld Inspiratievlogs van Sep

Balkonbakken beplanten

Ben je al klaar voor het lekker buiten zitten op het balkon of op het dakterras en is het enige wat nog ontbreekt wat groen? Doe dan inspiratie en motivatie op in mijn vlog. Ik doorloop het proces van het planten van bloemen en planten in balkonbakken, hoe ze op te hangen, hoe ze te onderhouden en hoe de ambiance zo dynamisch mogelijk te houden. Laat zomer in een groene omgeving maar komen!

Lees verder
Origami kikker vouwen
Sfeerwereld Dierenwereld Inspiratievlogs van Sep

Origami kikker vouwen

Het was vast al bekend, maar Warentuin heeft echt alles voor huisdieren. Daarnaast is Warentuin nu ook het juiste adres voor huisdieren van papier! Met de origami producten van Warentuin is het namelijk mogelijk om onder andere een vrolijke groene kikker te vouwen. Hoe leuk is dat?

In deze vlog is te zien hoe dat vouwen van die groene kikker precies in zijn werk gaat. Alvast veel kijkplezier! Maak vooral een foto van het eindresultaat en deel deze op de Facebook-pagina van Warentuin. We zijn erg benieuwd naar jullie vouwkunsten!

Lees verder
Hoe plant ik een grote kamerplant?
Plantenwereld Sfeerwereld Inspiratievlogs van Sep

Hoe plant ik een grote kamerplant?

Het is een alom bekend probleem, de ergernis iets te willen veranderen aan die lege hoek in de woonkamer, maar simpelweg niet weten waar te beginnen. Erger niet langer, vergroen het leven en die lege hoek met een mooie kamerplant! Grote groene kamerplanten hebben direct een impact en ze fleuren de woonkamer in een handomdraai op. Het verpotten en het plaatsen van zo een grote groen kamerplant, dat kan nog wel even een dingetje zijn, maar wees niet getreurd. Ik leg alles stap voor stap uit in deze vlog. Dan kan je ergernis lekker stoppen en blijft er meer tijd over voor jou om te genieten van een nieuw sfeervol interieur.

Lees verder
Reservelampjes bij ledverlichting
Sfeerwereld Productinformatievlogs van Sep

Reservelampjes bij ledverlichting

Tijdens de kerstperiode is het natuurlijk een warm bad wat de feestelijke verlichting betreft. In de woonkamers, maar ook op elke hoek van de straat is er wel een mooi verlichte boom of ander verlicht object te vinden. Vaak wordt hier ledverlichting voor gebruikt. Maar, hoe werkt ledverlichting nu precies? En wat als er een lampje stuk is? Mijn productinformatievlog zal je in verlichting gaan brengen!

Lees verder
De herfst in huis!
Plantenwereld Sfeerwereld Inspiratievlogs van Sep

De herfst in huis!

Kleurrijke bladeren, een heerlijk najaarszonnetje en lange wandelingen in het bos; het is herfst! Een fijn seizoen waarin de dagen steeds iets korter worden en men doorgaans heel veel zin krijgt om het binnen gezellig te maken. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren. Ik vertel in deze vlog wat er dit seizoen allemaal mogelijk is op decoratiegebied, en hoe er in een handomdraai een mooi herfstbakje op tafel gezet kan worden. Komt dat zien!

Lees verder
De kleine kamerplanten collectie
Plantenwereld Sfeerwereld Inspiratievlogs van Sep

De kleine kamerplanten collectie

Ook liefhebber van mooie potten en planten? Het maakt niet uit welk seizoen het is, je huis vol groene en gekleurde kamerplanten brengt veel meer leven in het interieur. Of het nu gaat om een urban jungle look of om een hoek met een enkele mooie grote kamerplant, de mogelijkheden zijn eindeloos. In deze vlog laat ik zien hoe eenvoudig het is om planten te verpotten. Liever direct een weergaloos resultaat? Warentuin biedt ook gewoon planten in pot aan in de webshop, geen werk en wel plezier!

Lees verder
Pagina
To Top