0%

Hoe leuk is het om je huis in deze tijd van het jaar volledig in kerstsfeer te brengen? Behalve de gebruikelijke kerstboom, kerstverlichting en kerstslingers, worden kerstpoppen, kerstknuffels en kerstbeelden als kersversiering ook steeds populairder. Sterker nog: de laatste jaren is het hartstikke hip om bijvoorbeeld een collectie kerstmanpoppen te verzamelen en deze in december een mooi plekje te geven. Welke varianten er allemaal zijn? Dat vertel ik je in onderstaande vlog. 

Kunststof kerstmanpoppen

Bij Kerst hoort natuurlijk de Kerstman. Bij Warentuin kun je daarom onder meer diverse soorten kunststof kerstmanpoppen voor binnen bestellen.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een kunststof kerstmanpop in zomertenue? Je kunt ervoor kiezen om een zo'n pop in je woonkamer te plaatsen of een hele serie poppen bij elkaar te verzamelen.

Textiele kerstmanpoppen 

Textiele kerstmanpoppen voor binnen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Steeds meer mensen komen deze poppen om ze vervolgens bijvoorbeeld naast de open haard of op de vensterbank naar te zetten.

Kerstmanpop textiel

Houten kerstmanpoppen en kerstpoppen

Behalve kunststoffen kerstmanpoppen en textiele kerstmanpoppen, verkopen we bij Warentuin ook houten kerstpoppen. Deze worden ook wel Notenkrakers genoemd. De notenkakers zijn er zowel in een kerstvariant als in een meer standaard variant. Welke variant heeft jouw voorkeur?

Kerstmanpop hout Kerstpop hout

Kerstige kabouters

Behalve kerstmanpoppen en kerstpoppen heb je natuurlijk ook andere poppen die helemaal binnen de kerstsfeer in je huis passen. Bij ons kun je daarom ook kerstige kabouters kopen. Deze kabouters zijn buiten het kerstseizoen overigens ook verkrijgbaar als gezellige gewone kabouters.

Kerstige kabouters

Kerstknuffels

Als kerstpop kun je verder niet alleen allerlei sneeuwpoppen en rendieren bestellen, maar ook kerstknuffels in de vorm van kerstmannen, sneeuwpoppen en kerstige struisvogels, muizen en honden

kerstknuffel rendier Kerstknuffel sneeuwpop

Kerstbeelden van steen

In onze webshop is verder ook een aantal kerstbeelden van steen te vinden. Kerstbeelden van steen zijn onder meer verkrijgbaar als sneeuwpop, een jongen en een meisje en kerstmannen. Sommige van die beelden zijn voorzien van led verlichting. 

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!