0%

Wordt het weer tijd om je tuin of je huiskamer op te fleuren met mooie potten voor de planten? Denk er dan eens aan om te kiezen voor kunststof potten. Behalve dat kunststof potten via onze webshop in allerlei kleuren te bestellen zijn, gaan ze dankzij het materiaal waarvan ze zijn gemaakt vaak ook nog een stuk langer mee dan de potten die gemaakt zijn van andere materialen. In onderstaande vlog laat ik je zien welke mogelijkheden er wat betreft kunststof potten zoal zijn.

De keuze is reuze!

Zoals in de vlog te zien is: de keuze is reuze! In de vlog maak ik onderscheid tussen twee soorten kunststof plantenpotten: reguliere kunststof plantenpotten en rustieke kunststof plantenpotten. Uiteraard zijn alle in de vlog genoemde potten verkrijgbaar via onze webshop.

Reguliere kunststof potten

De reguliere kunststof potten van verschillende bij Warentuin verkrijgbare merken zijn enkelwandig. Het is goed zichtbaar dat het hier om kunststof materiaal gaat. Omdat dit zo zichtbaar is zijn de reguliere kunststof potten ook een stukje goedkoper dan de rustieke varianten.

De goedkoopste potten die Warentuin aanbiedt zijn die van het merk Nampook. Daarnaast worden onder andere iets duurdere potten van de merken MCollection en Elho aangeboden. Elho is dan weer echt een A-merk. De prijs van een pot van dat merk is daaarom ook wat hoger dan bijvoorbeeld die van het eerstgenoemde, maar de kwaliteitsscore is hoog en Elho potten staan erom bekend lekker lang mee te gaan.

Rustieke kunststof potten

De rustieke kunststof potten van het merk Capi zijn dubbelwandig en hebben een rustieke uitstraling. Bij rustieke potten is het minder zichtbaar dat het om potten van kunststof gaat, hetgeen ze ook iets duurder maakt. De rustieke potten zijn verder onbreekbaar, hebben 10 jaar garantie, zijn gemaakt van gerecycled materiaal en ontwikkeld in Nederland.

Het gemak van Artstone

Naast de twee reguliere lijnen kunststof potten en de lijn rustieke potten, wordt ook de lijn van Artstone aangeboden. Deze plantenpotten zijn waterdicht, beschikken over een reservoir en hebben ook een dopje aan de onderkant voor het wegvoeren van het teveel aan water.

Welke variant van deze kunststof potten er ook wordt gekozen, ze zijn allemaal zowel binnen als buiten neer te zetten. Let er wel bij de potten van Artstone wel op dat het waterdopje buiten open staat en binnen juist dicht zit. Dit voorkomt dat de plant buiten door een bui te veel water in de pot heeft, en voorkomt lekkage wanneer de pot binnen staat.

Kunststof potten, verkrijgbaar bij Warentuin:

Toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen over wat ik in mijn vlog heb verteld en uitgelegd? Zet die dan op de mail en stuur ze naar me toe via: [email protected]. Heb je vragen over een van de in de vlog genoemde producten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice. We horen graag van je!