BBQ & tuinhaarden

Warmte en gezelligheid op je terras in de herfst
Tuin Tuinaankleding & decoratie BBQ & tuinhaarden

Warmte en gezelligheid op je terras in de herfst

In de herfst liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 7,5°C en de 11°C. Niet direct weer om eens lekker buiten op je terras te gaan zitten zou je denken. Niets is minder waar: als je een aantal voorzorgsmaatregelen treft, kun je ook in de wat koudere perioden van het jaar prima gebruikmaken van je terras. Is dat eenmaal gebeurd, dan voelen een paar zonnige uurtjes herfstzon het net zo goed als een paar zonnige uurtjes in de lente! Meer weten? Lees dan Annes blog!

Lees verder
Vuurtje stoken of verwarmer aan: ook in de herfst kun je lekker buiten zitten!
Tuin BBQ & tuinhaarden

Vuurtje stoken of verwarmer aan: ook in de herfst kun je lekker buiten zitten!

Lekker buiten in de herfstzon genieten van een hapje en een drankje is natuurlijk helemaal niet verkeerd, vooral niet als dat gewoon in je achtertuin kan! Om ook thuis op je eigen buitenterrein van de rust en de heerlijke herfstkleuren en -geuren te kunnen genieten, zonder het koud te krijgen, zijn er verschillende mogelijkheden. Welke dat zijn, lees je in deze blog van Anne.

Lees verder
BBQ spareribs op Argentijnse wijze
Tuin BBQ & tuinhaarden Recepten

BBQ spareribs op Argentijnse wijze

Zin in spareribs van de grill? Kies dan eens voor BBQ spareribs op Argentijnse wijze! Voor BBQ spareribs op Argentijnse wijze heb je onder andere een flinke dosis knoflook, uien en peper nodig. Alle ingrediënten en de per ingrediënt benodigde hoeveelheden zijn voldoende voor 4 personen, ervan uitgaande dat je bij een barbecuesessie ook echt enkel spareribs en wellicht nog wat groenten en salade serveert. Bij het inkopen van vlees voor een barbecuesessie is het altijd handig om rekening te houden met het feit dat een volwassene gemiddeld maximaal 250 gram per sessie eet. Meer weten? Klik dan snel verder om het volledige recept te kunnen lezen!

Lees verder
Low & slow cooking: dé barbecue trend van dit moment
Tuin BBQ & tuinhaarden

Low & slow cooking: dé barbecue trend van dit moment

Het barbecueseizoen gaat bijna beginnen. Tijd om je eens te gaan verdiepen in de laatste barbecue trends. Misschien heb je er al eens van gehoord: slow cooking, om precies te zijn low & slow cooking, dé populairste barbecue trend van dit moment! Bij deze manier van barbecueën laat je je vlees of vis namelijk op een lage temperatuur (van tussen de 70 en de 120 graden Celsius) en heel langzaam (lees: soms wel 5 tot 6 uur!) garen. Behoorlijk tijdrovend dus, maar tegelijk de ultieme uitdaging voor de echte barbecuefan! Lees er meer over in deze blog!

Lees verder
Een barbecue kopen die bij je past
Tuin BBQ & tuinhaarden

Een barbecue kopen die bij je past

Een barbecue moet bij je passen. Dat klinkt misschien wat gek, maar niet als je je bedenkt dat barbecues in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Een gewone houtskoolbarbecue heeft heel andere voordelen dan een keramische of kamado barbecue, een gasbarbecue, of een elektrisch exemplaar. Deze voordelen gaan niet alleen over bijvoorbeeld de vorm en de grootte van de barbecue, maar ook over de smaak van de stukken vlees, vis of groenten die je erop bereidt. Welke barbecue je wanneer het best kunt kiezen? Anne vertelt er je in deze blog alles over!

Lees verder
Tuinmeubelen van Tuincentrum De Boet, partner van Warentuin
Tuin Tuinmeubelen & zonwering BBQ & tuinhaarden

Tuinmeubelen van Tuincentrum De Boet, partner van Warentuin

Tuincentrum De Boet is een van de servicepunten en dus een van de partners van Warentuin. En dat is niet voor niets! Nu het buitenseizoen weer is begonnen, zijn daar talloze mooie, comfortabele tuinmeubelen te vinden die niet alleen in het offline tuincentrum verkrijgbaar zijn, maar ook via onze shop online te bestellen zijn. Wil je ze eerst even in het echt bekijken of – in geval van een (hang)tuinstoel of bank – eerst even weten hoe deze zit? Ga dan even langs in het Friese Hoogwoud! Wil je meer weten over de tuinmeubelen van De Boet? Lees dan deze blog van Anne.

Lees verder
Naar boven