0%

Bij het woord posters denken veel mensen al snel aan het verfraaien van de woon- of slaapkamer, maar waarom zou dit ook niet voor de tuin kunnen gelden? In het bezit van een mooie tuin, maar wel een waar al sinds jaar en dag tegen een saaie schutting wordt aangekeken? Dan is het ophangen van een paar fleurige tuinposters dé oplossing. Ik neem eenieder die er meer over wil weten mee op reis in deze poster vlog.

Stijlvariatie

Er kan eindeloos gevarieerd worden met kleuren en stijlen. Een lange schutting is in een handomdraai opgefleurd met posters die direct karakter aan de tuin geven. Van industrieel tot landelijk, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. In de webshop van Warentuin zijn mooie exemplaren van merken zoals Coen Bakker, PB-Collection, 2LIF en Madison te vinden.

Buiten- en binnen posters

Het is belangrijk om vooraf even te bekijken welke poster geschikt is voor in het huis en welke voor je tuin. Buiten posters kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen. Echter, andersom is het niet zo dat een binnen poster buiten kan hangen. Tevens is een tuinposter nooit helemaal kleurvast. De zon geeft krachtige uv-straling af, waardoor deze na verloop van tijd lichter van kleur kan worden.

Tuinposters

Nog vragen?

Mail me op [email protected] of neem contact op met de klantenservice.