0%

Niet gezegend met groene vingers, maar je wil wel graag het interieur met zoveel mogelijk met mooie planten en bloemen verfraaien? Kies dan voor een paar nepperds van zijde! Niet alleen zijn zijden bloemen en planten natuurlijk heel gemakkelijk te onderhouden, er zijn er ook tal van verschillende creaties mee te maken. Weten hoe bloemen en planten van zijde zo mooi mogelijk tot hun recht kunnen komen? Bekijk dan snel mijn vlog! Hierin leg ik uit wat er allemaal mogelijk is en laat ik zien hoe eenvoudig het is een mooi bakje of boeket van nepbloemen te maken.

Kwaliteit en onderhoud

Vóórdat je zijden bloemen en planten aanschaft, is het verstandig om even te letten op het kwaliteitsverschil tussen de diverse bloemen en planten. Logischerwijs zijn de duurdere varianten vaak ook iets mooier dan de goedkopere soorten. Vaak kun je kiezen uit echt zijden exemplaren of exemplaren van plastic. Welke je ook kiest, beide varianten hebben natuurlijk geen water nodig en vragen nauwelijks om onderhoud, maar af en toe met een stofdoek eroverheen is geen overbodige luxe.

Nog een tip: vul een vuilniszak met wat waspoeder, steek de takken erin, sluit alles goed af en schud de boel voorzichtig heen en weer. Het stof valt vervolgens in de zak en er komt wat waspoeder vrij. De takken zijn daarna weer helemaal als nieuw!

Neptakken en -bloemen, bomen, struiken en planten

Van prachtige neptakken en -bloemen tot de grotere bomen en -struiken van kunststof. Een prima manier om bijvoorbeeld een saai kantoor in een mum van tijd om te toveren tot een groene jungle. Behalve dat zijde natuurlijk erg lang meegaat, is het ook de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van allergieën. Kunstplanten roepen immers geen vervelende reacties op.

Bakje of boeket zijden planten of bloemen

Hou je meer van een bakje of boeket van zijden planten of bloemen? Ook dan kun je je hart ophalen bij Warentuin. Ik laat in de vlog precies zien hoe je dit zelf maakt. Het enige dat je nodig hebt, is een mooie pot of vaas, verschillende neptakken en nepbloemen en wat decoratiemateriaal als tillandsia en klimop. Het resultaat? Een kleurrijk bakje of boeket dat op iedere plek in huis kan worden neergezet, zonder dat je na hoeft te denken over de vraag of er genoeg zonlicht binnenkomt.

Heb je geen tijd om zo'n bakje of boeket zelf te maken? Geen paniek: bij Warentuin kun je ze ook compleet opgemaakt bestellen.

Zijdebloemen

Nog vragen?

Heb je na het zien van mijn vlog toch nog vragen? Stuur me dan gewoon even een mailtje via: [email protected]. Heb je vragen over het bestellen van bijvoorbeeld een zijden boerket? De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag.