Blokhut, tuinhuisje met overkapping Els-Eline 650 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak 5 Warentuin Collection Vorige Blokhut, tuinhuisje met overkapping  Els-Eline 650 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak 5 Warentuin Collection

Blokhut, tuinhuisje met overkapping Els-Hailey 650 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak 6 Warentuin Collection

Speciale prijs € 3.605,24 Normale prijs € 3.794,99
Op voorraad
SKU
DROP6144561334504

Blokhut met overkapping Els 650 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak Warentuin Collection. Deze prachtige blokhut met lessenaarsdak en overkapping heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De diepte van de blokhut is 300 cm en de breedte is 250 cm. De overkapping is 400 cm breed en 300 cm diep. De wandhoogte is 2,17 meter. De genoemde maten zijn van oor tot oor (verste uiteinde). De blokhut heeft een enkele deur. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en dakhout. Het pakket is exclusief extra opties zoals beitsen, dompelen, dakbedekking, enzovoort.

Blokhut met overkapping Els 650 cm bij 300 cm diep Lessenaarsdak

Als u op zoek bent naar een Mooie blokhut, tuinhuisje of overkapping die u zelf in elkaar kunt zetten bent u bij Warentuin aan het juiste adres! Deze prachtige blokhut met lessenaarsdak en overkapping heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De diepte van de blokhut is 300 cm en de breedte is 250 cm. De overkapping is 400 cm breed en 300 cm diep. De wandhoogte is 2,17 meter. De genoemde maten zijn van oor tot oor (verste uiteinde). De blokhut heeft een enkele deur. De overkapping kan standaard zowel links als rechts van de blokhut worden geplaatst. Deze blokhut komt rechtstreeks uit Nederlandse productiefabriek. Hier wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 1e klas Zweeds Vuren hout en perfect gefreesde wind- en waterdichte hoekverbindingen. De deur is drempelloos en heeft een doorloophoogte van 188cm. Daarnaast is de deur voorzien van echt glas, degelijk hang-& sluitwerk met cilinderslot en met reservesleutel. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en met een zeer duidelijke tekening en montage handleiding boordevol afbeeldingen. De overkapping wordt ondersteund door een robuuste staander van 9x9cm. Bij de staander wordt standaard een stelpoot meegeleverd. De prijs van deze blokhut met overkapping is inclusief dakhout. Wilt u de blokhut dompel-impregneren in kleur? Voorzien van hardhouten funderingsprofielen of EPDM rubberfolie? Er zijn allerlei opties mogelijk. Verstandig is bij aanschaf een extra wand laag (extra planken) bij te bestellen en die te bewaren voor de toekomst wanneer de onderste rij planken versleten is. Het is namelijk niet mogelijk achteraf extra losse planken bij te bestellen. U kunt dit tijdens het bestelproces zelf aangeven. Houtdikte is 28mm.

Meer informatie
Naam Blokhut, tuinhuisje met overkapping Els-Hailey 650 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak 6 Warentuin Collection
SKU DROP6144561334504
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product wordt besteld, minimale levertijd 3 weken
Merk Warentuin Collection
Serie Els
Fabrieksgarantie in maanden 36
Kleur uitgebreid Hout
Materiaal Vurenhout
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewBlokhut, tuinhuisje met overkapping Els-Hailey 650 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak 6 Warentuin Collection
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top