Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Bolsius kaarsen

Warentuin Workshops

 

 

Bolsius kaarsen

Met de heerlijk geurende kaarsen van Bolsius kunt u genieten van kleur, geur en warmte en worden ook nog eens muggen en andere insecten buiten de deur gehouden. Via Warentuin bestelt u het hele assortiment aan Bolsius kaarsen, geurkaarsen, geur diffusers, kandelaren of theelichthouders. In ons assortiment vindt u alle soorten, maten, geuren en kleuren. 

 

Meer dan 500 soorten Bolsius kaarsen!

Via Warentuin heeft u de keuze uit meer dan 500 verschillende soorten Bolsius kaarsen, dus voor elke gelegenheid vindt u de perfecte kaars. De kaarsen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en hebben daarom ook een extra lange brandtijd. Lees hieronder meer over de belangrijkste productgroepen van Bolsius.

 

Verschillende Bolsius kaarsen

Elk moment vraagt om een andere kaars of geur. U kunt onder andere kiezen uit de Bolsius bolkaars, tafelkaars, stompkaars, drijfkaars of herdenkingslichten. Afhankelijk van het formaat kunnen ze tot wel 43 uur branden waardoor ze extra voordelig zijn. Bestel hier uw Bolsius kaarsen!

 

Bolsius geurkaarsen bestellen

Bolsius geurkaarsen zijn via Warentuin onder meer te bestellen in de bekende geuren magnolia, winterdream, blueberry, vanilla, lavendel en orange. Bovendien kunt u uit tientallen verschillende kleuren kiezen! Op zoek naar een speciale geur voor in huis? Hij zit er vast tussen. Bekijk hier het hele assortiment aan Bolsius geurkaarsen. 

 

Bolsius geur diffusers

Met de geur diffusers van Bolsius kunt u enerzijds onaangename geuren verbloemen en anderzijds gewoon een heerlijk luchtje laten ruiken op elke plek die u maar wilt. Ook van de Bolsius diffusers zijn er veel verschillende varianten, u heeft bij Warentuin de keuze uit 25 verrassende geuren. De diffusers zijn te bestellen in het klein (45ml) of in het groot (120ml) die u kunt combineren met andere Bolsius kaarsen en producten van dezelfde lijn. De geur diffusers zijn 4 tot 6 weken werkzaam en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hier het hele assortiment aan Bolsius geurdiffusers.

 

 

De voordelen van Bolsius kaarsen

  • Lange brandtijd.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Vele kleuren en afmetingen.
  • Heerlijke geuren.
  • Prachtige kleuren.
 

Assortiment Bolsius

Geuren en kaarsen maken uw huis een plek van rust en gezelligheid. Warentuin heeft een groot assortiment aan Bolsius kaarsen, geurkaarsen, geur diffusers, kandelaren en theelichthouders. Bekijk hier het hele assortiment van Bolsius Kaarsen op Warentuin.nl!

 

 Bolsius kaarsen bestellen

 

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag