Boom Katsuraboom Stamomtrek 20-25 cm Cercidiphyllum Japonicum Warentuin Natuurlijk Vorige Boom Katsuraboom Stamomtrek 20-25 cm Cercidiphyllum Japonicum Warentuin Natuurlijk

Boom Kogelvormige Trompetboom Hoogst. 200 cm stam Catalpa Bignoniodes Nana 10/12 Warentuin Natuurlijk

Speciale prijs € 82,39 Normale prijs € 102,99
Op voorraad
SKU
DROP6144561335812

Catalpa bignonioides Nana. Deze Kogelvormige Trompetboom is een prachtige boom van Warentuin Natuurlijk. Deze boom is een hoogstam met 200 cm stamhoogte. De stamomtrek is 10-12 cm. De etiketfoto weergeeft hoe de boom eruitziet wanneer hij groter is. Bomen en struiken zijn levende producten en kunnen daarom afwijken van de foto. Alle genoemde maten zijn indicatie maten, de daadwerkelijke maat kan altijd afwijken, aangezien het om een levende boom gaat.

Catalpa bignonioides Nana

Op zoek naar een mooie boom of struik? Uw tuin wordt nog mooier met een boom of struik van Warentuin Natuurlijk! Hoogstam 200 cm stamhoogte. Groeivorm: kogelvormige groeiwijze, geënt op een stam. Bloei en bloeitijd: crème witte bloemen in juni, juli en augustus; alleen in zeer warme zomers bloeiend. Blad: groen en 2-3 bij elkaar, Bladverliezend, herfstkleur. Stam: licht grijsbruine stam. Speciale sierwaarde: de kogelvormige groeiwijze en de heldergele herfstkleur. Standplaats: op een zonnige en beschutte plaats; langs opritten, als solitair op een balkon of terras, op pleinen en in grote plantenbakken. Grondsoort: een goed doorwortelbare grond die niet rijk is aan voedingsstoffen zoals zand- en lichte kleigronden. Het planten: met een kluit: maak een plantgat van minimaal 2x de breedte en de hoogte van de pot. Meng potgrond in het plantgat. Plaats, indien nodig, een boompaal in het plantgat. Verwijder de plastic pot. Verteerbare pot met netje niet verwijderen. Plant met water goed aangieten. Een vaste kluit los maken. Plaats de potkluit in het plantgat. De bovenkant van de kluit gelijk houden met de grond. Trap de aanvulgrond stevig aan. Hierna flink water geven. Na het planten bemesten met gedroogde stalmest of kunstmest op de grond rond de stam. Het eerste groeiseizoen, van april tot eind juli, iedere week water geven. Planten met kale wortel: de wortels enige uren water laten opzuigen en de plant met natte wortels planten. Verzorging: vraagt weinig onderhoud en weinig snoei. Snoeien in het voorjaar, de takken tot kort aan de entplaats terugnemen. De stamomtrek is 10-12 cm. De etiketfoto weergeeft hoe de boom eruitziet wanneer hij groter is. Bomen en struiken zijn levende producten en kunnen daarom afwijken van de foto. Alle genoemde maten zijn indicatie maten, de daadwerkelijke maat kan altijd afwijken, aangezien het om een levende boom gaat. Interesse? Koop deze Boom Kogelvormige Trompetboom Hoogstam 200 cm stamhoogte Catalpa Bignoniodes Nana 10/12 Warentuin Natuurlijk gemakkelijk online!

Meer informatie
Naam Boom Kogelvormige Trompetboom Hoogst. 200 cm stam Catalpa Bignoniodes Nana 10/12 Warentuin Natuurlijk
SKU DROP6144561335812
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Levertijd Hou rekening met 5 werkdagen
Merk Warentuin Natuurlijk
Geschikt voor binnen/buiten Buiten
Fabrieksgarantie in maanden 3
Standplaats plant Volle zon
Winterhard Plant is winterhard
Bladhoudend Bladverliezend
Naam planten soort Bignoniaceae
Soort plant Boom/struik
Stamhoogte in cm 200
Stamomtrek in cm 11
Type plant Bomen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top