Mailbox - Verona - mat zwart Perel Vorige Mailbox - Verona - mat zwart Perel

Brievenbus Carta 30 x 40 x 100 cm Geroba

Speciale prijs € 359,99 Normale prijs € 419,99
Op voorraad
SKU
DROP6144561335320

Deze Brievenbus Carta 30 x 40 x 100 cm van het populaire Geroba merk is een ideale toevoeging voor uw tuin! Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. Wij gebruiken voor onze producten enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin.

Maximaal 10 tekens

Maximaal 10 tekens

Brievenbus Carta

De Carta is een moderne, strakke brievenbus in Cortenstaal. Aan de achterzijde is een afsluitbare deur waar twee sleutels worden bijgeleverd. Ze kan gepersonaliseerd worden door er Corten of RVS letters of cijfers op te bevestigen (verlijmen). De afmetingen van dit product zijn 30 x 40 x 100 cm. Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. Wij gebruiken voor onze producten enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin.

Meer informatie
Naam Brievenbus Carta 30 x 40 x 100 cm Geroba
SKU DROP6144561335320
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Circa 2 weken
Merk Geroba
Fabrieksgarantie in maanden 12
Herkomst België
Lengte in cm ± 30
Breedte in cm ± 40
Hoogte in cm ± 100
Gewicht in kg ± 22
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewBrievenbus Carta 30 x 40 x 100 cm Geroba
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top