Cadeaupakket Ouwe Snoeperd Warentuin Mix Vorige Cadeaupakket Ouwe Snoeperd Warentuin Mix

Cadeaupakket Koekjes & Thee Warentuin Mix

Speciale prijs € 24,99 Normale prijs € 34,89
Op voorraad
SKU
THEM5146325479093

Het Cadeaupakket Koekjes en Thee van Warentuin Mix bevat drie soorten thee, een zak wafels, een zelfbakpak om zelf koekjes te bakken en een megakoek van circa 15 cm in doorsnee.

Cadeaupakket Koekjes en Thee

Voor uw cadeaupakket bent u bij Warentuin op het juiste adres! Cadeaupakketten worden door ons samengesteld op een houten plateau, ingepakt en in een doos verstuurd. Het Cadeaupakket Koekjes en Thee van Warentuin Mix bevat drie soorten thee, een zak wafels, een zelfbakpak om zelf koekjes te bakken en een megakoek van circa 15 cm in doorsnee. De exacte variant van de inbegrepen artikelen kan enigszins afwijken van de foto. Deze producten zijn duurzaam en komen rechtstreeks van de boer of kweker. We noemen dergelijke producten daarom ook wel streekproducten. Het voordeel van streekproducten is dat er vaak geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen aan zijn toegevoegd. Toch is het product vol van smaak. Streekproducten zijn doorgaans afkomstig van familiebedrijven, waar ze op ambachtelijke wijze worden gemaakt. En dat proeft u weer terug in het product!

Meer informatie
Naam Cadeaupakket Koekjes & Thee Warentuin Mix
SKU THEM5146325479093
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75. daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd 13.98)
Levertijd Hou rekening met 5 werkdagen
Merk Warentuin Mix
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewCadeaupakket Koekjes & Thee Warentuin Mix
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top