Compact 50 tuindersglas 3 mm Royal Well Vorige Compact 50 tuindersglas 3 mm Royal Well

Compact 66 tuindersglas 3 mm Royal Well

€ 1.859,99
Niet op voorraad
SKU
DROP8718226338549

Compact 66, tuindersglas 3 mm. De Compact 66 tuindersglas 3 mm van het merk Juliana is precies wat u zoekt voor uw hobbykas.

Compact 66, tuindersglas 3 mm

Royal Well heeft een scala van producten voor het realiseren van uw eigen hobbykas. In de Compact wordt een solide constructie en eigentijds design gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast. In afdichting kan worden gekozen voor 3 mm tuinders- of veiligheidsglas en 6 of 10 mm meerwandig polycarbonaat. Tuindersglas wordt geleverd in kleine ruiten die gestapeld worden bevestigd met behulp van glashaken en glasklemmen. Voor het plaatsen van veiligheidsglas of polycarbonaat wordt gebruik gemaakt van kunststof beglazingsstrips in een antracietgrijze kleur. Dankzij het verzonken dorpelprofiel en een enkele deelbare scharnierdeur is de toegang tot de kas optimaal. De deur is met slot afsluitbaar. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van meerdere dakramen in enkele en/of dubbele uitvoering. Het vrijhouden van de dakgoot van bijvoorbeeld blad is nog eenvoudiger dankzij de scharnierende dakgootafsluiting. Deze gepatenteerde constructie is optimaal gebruiksvriendelijk en onderstreept het design van de kas. Voor de Compact is een fundering optioneel verkrijgbaar. Deze stalen funderingsrand is verkrijgbaar in een zwart gecoate uitvoering. Het toepassen van een fundering op maat is noodzakelijk voor het goed laten functioneren en ondersteunen van de kas.

Meer informatie
Naam Compact 66 tuindersglas 3 mm Royal Well
SKU DROP8718226338549
Leuke informatie Oogsten uit eigen tuin, moestuin tips
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product wordt voor u speciaal besteld bij de leverancier. minimale levertijd 2 weken
Merk Royal Well
Serie Juliana
Fabrieksgarantie in maanden 120
Extra eigenschap/meerwaarde Rug is niet verstelbaar
Lengte in cm ± 296
Breedte in cm ± 224
Hoogte in cm ± 225
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewCompact 66 tuindersglas 3 mm Royal Well
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top