Algemeen

Alle informatie op www.warentuin.nl is met uiterste zorg samengesteld. Dagelijks spannen we ons in om de informatie zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. (Kennelijke) type-, druk- en spelfouten worden voorbehouden.

Auteursrecht

Alle inhoud (teksten, illustraties, foto's, afbeeldingen, bestanden, ontwerpen, regelingen en andere dingen) op deze website zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de voorschriften van het internet.

Niets uit deze website mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze. Voor een legale afhandeling hiervan is schriftelijke toestemming vooraf van Warentuin B.V. nodig.

Deze website kan elementen bevatten die beschermd zijn door copyright en door andere wetten die onderworpen zijn aan het copyright van derden en zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd voor deze derden.

Contact

Heb je een vraag of een klacht? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. 

To Top