Linear langwerpige kweeklamp led living wall 120 graden 150 cm BTT & Parus Vorige Linear langwerpige kweeklamp led living wall 120 graden 150 cm BTT & Parus

Eco Natura hydro system BTT & Parus

€ 460,99
Niet op voorraad
SKU
DROP8719189208535

Parus Eco Natura hydro system. Hydrosysteem voor de Eco Natura roomdivider.

Parus Eco Natura hydro system

Op zoek naar een roomdivider? In de handige roomdividers van BTT kunt u al uw plantjes kwijt. Verkrijgbaar bij Warentuin. Mooi hydrosysteem voor de Eco Natura roomdivider. Iedere plant heeft een minimale en een maximale lichthoeveelheid nodig om optimaal te kunnen groeien. BTT staat voor Binnen Tuinbouw Techniek. BTT is een leverancier die is gespecialiseerd in kweeklampen van goede kwaliteit! Planten zijn gevoeliger voor licht dan mensen. Lux is de uitdrukking voor het zichtbare licht op de werkplek (aantal lumen we oppervlak). Lumen is de aanduiding voor de sterkte van de lichtbron. Planten zetten licht om in chemische energie, ook wel fotosynthese genoemd. Fotosynthese voorziet planten in de energiebehoefte en samen met water en andere voedingsstoffen zorgt dit voor een optimale groei en bloei van planten. De lampen van BTT houden hier allemaal rekening mee.

Meer informatie
Naam Eco Natura hydro system BTT & Parus
SKU DROP8719189208535
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300, daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd €19.99)
Breekbaar Product is breekbaar
Levertijd Circa 2 weken
Merk BTT & Parus
Fabrieksgarantie in maanden 12
Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewEco Natura hydro system BTT & Parus
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven