Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt bij Warentuin betalen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, creditcard (Mastercard, Visa Card), bankoverschrijving, PayPal, cadeaubonnen en in sommige gevallen achteraf contant. Het is niet mogelijk te betalen bij een Warentuin Servicepunt.

Betalen met iDEAL
In Nederland is iDEAL de meest gemakkelijke en meest gangbare betaalmethode. Gebruikmaken van iDeal is gratis. Tijdens het betaalproces kun je de gewenste bank selecteren en zo gemakkelijk en veilig betalen. Het afronden van betalingen verloopt langs deze weg altijd supersnel.

Betalen met Bancontact/Mister Cash
In België wordt voornamelijk gebruikgemaakt van Bancontact/Mister Cash in plaats van iDEAL. Om jou als Belgische klant tegemoet te komen kun je daarom bij Warentuin nu ook via Bancontact/Mister Cash betalen. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis en veilig.

Betalen met creditcard
Creditcards bevatten een chip, net als je bankpas. In sommige gevallen gebruik je bij het betalen je pincode.

De chip en pincode heb je bij het betalen van een bestelling via internet, en dus ook van die bij Warentuin, niet nodig. Wel het lange nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten.

Daarnaast moet je de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/23. Dit betekent dat de kaart geldig is tot december 2023.

Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.

Ook hiernaar moeten we vragen.

Let op! Het kan zijn dat je de app, scanner of cardreader van de bank moet gebruiken na het invullen van eerdergenoemde  gegevens.

Betalen met bankoverschrijving
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je ons rekeningnummer in de mail. Maak het bedrag over naar ons rekeningnummer onder vermelding van je naam en het bestelnummer. Wil je vooraf een factuur ontvangen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice. Betalen via bankoverschrijving is gratis.

Betalen met PayPal
Bij Warentuin kun je ook met PayPal betalen. Heb je nog geen account bij PayPal? Maak er dan kosteloos een aan. Daarna kun je je bankpas of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen en kun je zonder al te veel moeite een betaling verrichten. Je financiële gegevens blijven privé, dus je betaling is ook nog eens heel veilig. Betalen via PayPal kost 3,5% extra. 

Betalen met cadeaubonnen
Bij Warentuin kun je er eventueel voor kiezen te betalen met cadeaubonnen. Cadeaubonnen die door ons worden geaccepteerd zijn onder andere de VVV-bon, de Tuinbon, de Nationale Tuinbon en de Warentuin cadeaubon. Warentuin neemt ook cadeaubonnen aan van andere winkels en webshops. Heb je een andere cadeaubon en twijfel je of deze geldig zal zijn bij Warentuin? Lees er dan alles over op de volgende pagina: Betalen met cadeaubonnen

Betalen met contant geld (achteraf)
Een bestelling contant betalen kan alleen in sommige gevallen en alleen achteraf. Om precies te zijn is contact betalen bij bestellingen van tuimeubelen en tuinhout van boven de 250 euro. Bij dit type producten is het (nog) niet mogelijk om digitaal aan de deur te betalen. In plaats daarvan betaal je contant aan de bezorger.

Na het plaatsen van je bestelling wordt per mail of telefonisch contact met je opgenomen om de betaalwijze te bevestigen. Daarna wordt er een bezorgdatum afgesproken. Je dient deze hele dag thuis te zijn en beschikbaar te zijn voor het betalen van je bestelling.

Je ontvangt vooraf de factuur per e-mail. Achteraf betalen heeft een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Voor deze service betaal je € 29 euro aan transactiekosten.

Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top