Wat zijn jullie voorwaarden en spelregels omtrent de laagsteprijsgarantie?

Bij Warentuin weet je zeker dat je goed zit qua prijs. We hebben al onze voorwaarden voor de laagsteprijsgarantie voor jou opgesomd.

Voorwaarden laagsteprijsgarantie

  1. Het betreft 100% hetzelfde product, zowel serienummer als barcode moeten gelijk zijn.
  2. De laagsteprijsgarantie is niet geldig op showmodellen en/of beschadigde/gebruikte artikelen.
  3. Het product is online verkrijgbaar, op voorraad bij de Nederlandse webshop-concurrent en leverbaar in heel Nederland.
  4. De laagsteprijsgarantie is inclusief verzendkosten, administratiekosten en overige kosten. Er wordt gekeken naar de totaalprijs onderaan de streep.
  5. De laagsteprijsgarantie geldt voor producten die je gaat kopen of producten die je de afgelopen 7 dagen hebt gekocht. In dat tweede geval krijg je het verschil terug.
  6. De laagsteprijsgarantie geldt niet voor artikelen die besteld kunnen worden tijdens actieperioden als Black Friday en de Kerstuitverkoop. Het is immers vanzelfsprekend dat kerstartikelen vlak na Kerst goedkoper zijn dan vóór Kerst.
  7. De laagsteprijsgarantie is niet geldig in combinatie met cadeaubonnen, kortingsbonnen, offertes of andere bijzondere afspraken/kortingen.
  8. Warentuin behoudt zich het recht voor om alle acties of aanbiedingen eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.
  9. De laagsteprijsgarantie geldt enkel online, niet t.o.v. van offline winkels/kranten acties en geld niet buiten Nederland.

Ergens anders online toch goedkoper?

Mocht je een Produkt bij Warentuin verkrijgbaar product hebben gevonden dat ergens anders online goedkoper is, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij vragen je daarna de exacte link naar het product naar ons te mailen. Vervolgens bepalen we of we met deze laagste prijs meegaan.

Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven