Carport combinatie 506x406 cm met wanden Solid Superia Vorige Carport combinatie 506x406 cm met wanden Solid Superia

Garage Fenna-Evelien 350 cm bij 600 cm diep zadeldak Warentuin Collection

Speciale prijs € 3.429,49 Normale prijs € 3.609,99
Op voorraad
SKU
DROP6144561334936

Garage Fenna 350 cm bij 600 cm diep zadeldak Warentuin Collection. Deze prachtige garage met zadeldak heeft een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De afmetingen van de garage zijn 350 cm breed en cm diep. De wandhoogte van de blokhut is 2,03 m hoog. De blokhut heeft een deurdeur. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en dakhout. Het pakket is exclusief extra opties zoals beitsen, dompelen, dakbedekking, enzovoort.

Garage Fenna 350 cm bij 600 cm diep Zadeldak

Als u op zoek bent naar een Mooie blokhut, tuinhuisje of overkapping die u zelf in elkaar kunt zetten bent u bij Warentuin aan het juiste adres! Deze prachtige garage met zadeldak heeft een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De afmetingen van de garage zijn 350 cm breed en cm diep. De wandhoogte van de blokhut is 2,03 m hoog. De blokhut heeft een deurdeur. Deze garage komt rechtstreeks uit Nederlandse productiefabriek. Hier wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 1e klas Zweeds Vuren hout en perfect gefreesde wind- en waterdichte hoekverbindingen. De deur is drempelloos en heeft een doorloophoogte van 188cm. Daarnaast is de deur voorzien van echt glas, degelijk hang-& sluitwerk met cilinderslot en met reservesleutel. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en met een zeer duidelijke tekening en montage handleiding boordevol afbeeldingen. De prijs van deze garage is inclusief dakhout. Wilt u de blokhut dompel-impregneren in kleur? Voorzien van hardhouten funderingsprofielen of EPDM rubberfolie? Er zijn allerlei opties mogelijk. Verstandig is bij aanschaf een extra wand laag (extra planken) bij te bestellen en die te bewaren voor de toekomst wanneer de onderste rij planken versleten is. Het is namelijk niet mogelijk achteraf extra losse planken bij te bestellen. U kunt dit tijdens het bestelproces zelf aangeven. Houtdikte is 28mm.

Meer informatie
Naam Garage Fenna-Evelien 350 cm bij 600 cm diep zadeldak Warentuin Collection
SKU DROP6144561334936
Belangrijke informatie Over blokhutten
Leuke informatie Warentuin collection blokhutten
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Dit product wordt besteld, minimale levertijd 3 weken
Merk Warentuin Collection
Serie Fenna
Fabrieksgarantie in maanden 36
Kleur uitgebreid Hout
Materiaal Vurenhout
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewGarage Fenna-Evelien 350 cm bij 600 cm diep zadeldak Warentuin Collection
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top