20 stuks! Zweedse pellet korrel YourPellets Openhaard, 6mm, per zak van 16kg, 4,8kwh/kg Vorige 20 stuks! Zweedse pellet korrel YourPellets Openhaard, 6mm, per zak van 16kg, 4,8kwh/kg

Houtopslag Egura 150 x 38,5 x 50 cm Geroba

Speciale prijs € 449,99 Normale prijs € 522,99
Op voorraad
SKU
DROP6144561334323

Deze Houtopslag Egura 150 x 38,5 x 50 cm van het populaire Geroba merk is een ideale toevoeging voor uw tuin! Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. Wij gebruiken voor onze producten enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin.

Houtopslag Egura

Warentuin heeft alles voor uw tuin tegen een scherpe prijs! Deze houtopslag is gemaakt uit het warme en uiterst duurzame cortenstaal. Ze is beschikbaar in verschillende afmetingen. De bodem is voorzien van gaten voor een goede afwatering. Cortenstaal is een uiterst sterk staal dat bij blootstelling aan de atmosfeer een natuurlijke roestlaag vormt en die de houtopslag haar bijzondere en typische kleur geeft. Wenst u een houtopslag op maat aarzel dan niet ons te contacteren. De afmetingen van dit product zijn 150 x 38,5 x 50 cm. Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. Wij gebruiken voor onze producten enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin.

Meer informatie
Naam Houtopslag Egura 150 x 38,5 x 50 cm Geroba
SKU DROP6144561334323
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Levertijd Wij nemen telefonisch of via de mail contact met u op voor een leverdatum
Merk Geroba
Fabrieksgarantie in maanden 12
Herkomst België
Lengte in cm ± 150
Breedte in cm ± 38.5
Hoogte in cm ± 50
Gewicht in kg ± 34
Schrijf uw eigen review
Write a ReviewHoutopslag Egura 150 x 38,5 x 50 cm Geroba
Blogs Klantenservice Dit is warentuin Veelgestelde vragen
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top