Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Hozelock drukspuiten

Hozelock

Het merk Hozelock is in 1959 in het Engelse plaatsje Haddenham ontstaan en is inmiddels uitgegroeid tot één van de favoriete tuinleveranciers van Engeland. Hoewel het merk nog steeds erg gericht is op de Engelse markt heeft het ook sinds jaar en dag de Nederlandse markt in het vizier en timmert hard aan de weg om ook hier een grote speler te worden op het gebied van tuinonderhoud, vijveronderhoud en aquariumonderhoud. Op het gebied van drukspuiten is Hozelock echter al een hele grote speler waar topkwaliteit hoog in het vaandel staat.

 

Hozelock drukspuiten

Hozelock druikspuiten zijn onmisbaar bij het verspreiden van al uw bestrijdingsmiddelen. De drukspuiten van Hozelock zijn via Warentuin verkrijgbaar in een 1,25 liter formaat, 7 liter formaat of in een 12 liter formaat. De formaten van 7 liter en 12 liter zijn uiteraard handig draagbaar op de rug en zijn geschikt voor behandeling van grote tot zeer grote oppervlakten. De Hozelock drukspuiten voor op de rug zijn ergonomisch gevormd en hebben zachte schouderbanden voor meer comfort tijdens het gebruik. Lees hieronder meer over de verschillende soorten Hozelock drukspuiten die u kunt bestellen op Warentuin.nl! Bekijk hier ons assortiment aan Hozelock drukspuiten.

 

Hozelock drukspuiten

 

Waarom kiest u voor Hozelock bij Warentuin?

Webshop Warentuin probeert haar klanten de beste kwaliteit te bieden en ditzelfde doel heeft Hozelock voor ogen. Dit is absoluut terug te zien bij de drukspuiten van dit Engelse merk. Daarnaast kent het online bestellen in de webshop van Warentuin nog vele andere voordelen. Zo biedt Warentuin een erg ruim assortiment aan tuinartikelen, heeft het wekelijks erg leuke aanbiedingen en daarnaast worden alle online bestellingen bij u thuis bezorgd. Hiermee haalt u de hoogste kwaliteit en comfort in huis tegen de beste prijzen en u hoeft daarvoor niet eens de deur uit. Ideaal.

 

Bekijk hier het assortiment van Hozelock drukspuiten.

 

 

Ga terug

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag