Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Dier & Vijver

Dier & Vijver

Alle dierenbenodigdheden online kopen

Jij bent een dierenliefhebber en op zoek naar de beste producten om je dieren een zo fijn mogelijk leven te bieden. Dan zit je bij Warentuin goed. Of je nu een hond, kat, knaagdier of paard houdt, bij ons vind je alle dierenbenodigdheden om je dieren goed te verzorgen. 

De beste dierenvoeding online bestellen

Net als mensen functioneren dieren natuurlijk het beste wanneer ze het lekkerste en gezondste eten binnenkrijgen. Omdat wij vinden dat dieren gedurende hun hele leven optimale zorg verdienen, laat Warentuin jou graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van dierenvoeding.

Kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Daarom bestaat ons assortiment dierenvoeding voornamelijk uit A-merken als Whiskas, Pedigree, Voskes en Velda. Van droogvoer, natvoer en snacks voor je hond of kat tot het lekkerste graan voor je kippen. Jij zoekt het, wij hebben het.

Zoals gezegd verkopen we spulletjes en voeding voor je huisdieren. Maar ook voor de vrije vogels in je tuin, hebben wij speciale dierenartikelen te koop. Bekijk ons aanbod aan vogel- en voederhuisjes maar eens. Zit daar een leuke vogelwoning voor in jouw tuin tussen?

 

Vijverartikelen online kopen

Naast dat Warentuin expert is in dierenartikelen, zijn we dat ook op het gebied van vijvers. Met name in het voorjaar en de zomer is een vijver natuurlijk heerlijk om te hebben. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van dit mooie stukje water in je tuin, is regelmatig onderhoud erg belangrijk.

De vraag is dan: waar kan ik goede en goedkope vijverartikelen online kopen? Het antwoord: bij Warentuin natuurlijk! Hier bestel je de beste waterpompen, drukfilters en UVC reinigers eenvoudig online. Ook kun je bij ons fonteinen en vijververlichting kopen. Het zijn allemaal goede producten waarmee jij je vijver echt mooi en gezond houdt.


Goed en goedkoop  

Het beste voor je (huis)dier en je vijver, dat wil uiteraard iedereen. Voeding, speeltjes, verzorgingsproducten, fonteinen en andere accessoires, in onze webshop vind je alles wat je nodig hebt. Wat je bij ons koopt is altijd goed en goedkoop: van de beste kwaliteit en scherp geprijsd.

 

Dierenbenodigheden en vijverartikelen online bestellen

Al onze dierenartikelen en vijverartikelen zijn gemakkelijk op onze website te vinden met behulp van filters. Filter onder andere op categorie, prijs of merk en vind snel en gemakkelijk het product waar je naar op zoek bent. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je bestelde artikelen zo snel mogelijk bij jou thuis worden afgeleverd.

Wij wensen je veel winkelplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag