Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Algemene Productinfo

Algemene productinformatie

Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland en daarom vind je bij ons nagenoeg alles voor huis, tuin en dier. Sommige van deze producten zijn eenvoudig in gebruik, andere producten hebben wat meer uitleg nodig. Om die reden hebben we bij Warentuin een groot aantal productpagina’s. Op deze pagina’s staat uitleg en kun je bijvoorbeeld ook tips voor het juist gebruik van bepaalde artikelen vinden. Zo kun je optimaal gebruik maken van je aankopen en haal je alles uit je tuinproducten. Kortom, op deze pagina vind je alles voor de ultieme tuinbeleving.

Om het overzichtelijk te houden, hebben we deze productpagina’s ingedeeld in verschillende productgroepen. Dit zijn achtereenvolgens de volgende productgroepen: Bloempotten, Hoezen, Planten, Meubels, Kerstverlichting, Aarde, Bestrijdingsmiddelen en Tuinhout & Blokken. Op de pagina over bloempotten vind je onder meer informatie over de afmetingen van Elho potten, de levertijd van potten, de afwatering van bloempotten en over het belang van floorprotectors.

Op de pagina’s met algemene productinformatie vind je dus allerlei handige tips en nuttige informatie. Wil jij volop plezier beleven aan jouw aankopen bij Warentuin, bekijk dan snel deze algemene productinformatiepagina’s.

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag